Test de nieuwste elektrische Cube ATB bij Vliek!

Test de nieuwste elektrische Cube ATB bij Vliek! Cube reaction hybrid SL 500
De nieuwste Cube reaction hybrid sl heeft een volledig geintegreerde powertube accu, is nog strakker afgwerkt en heeft een sterke bosch CX middenmotor. De hele fiets is verbeterd voor de beste rijprestaties. Zo zijn de banden extra breed, zit er een soepele Rockshox rudy gold voorvork in de fiets. En is het versnellingsbereik groot door de 11-46 cassette. 


Voor wie is de elektrische mountainbike?
Er zijn verschillende fietsers voor de elektrische atb. Zo zijn er de echte waaghalzen. Die op zoek zijn naar hoge snelheden en meerdere uitdagingen. Dit kan een e-mtb bieden! Ook zijn er verschillende fietsen die zeer geschikt zijn voor een downhill parcours. 
Daarnaast zijn er atbers die graag in groepsverband rijden. Het verschil in niveau kan groot zijn. Vrienden of collega's kunnen samen fietsen ondanks het grote niveau verschil. De laatste categorie dat zijn de senioren. Dit zijn vaak mannen die jaren geleden met veel plezier door de bossen fietsten. Door fysieke problemen is dit niet meer mogelijk met de gewone atb. Met de e-atb kunnen deze mense weer met veel plezier hun tourtochten rijden. 

Geinteresseerd? 
Kom langs in de winkel om u te laten informeren en maak een afspraak voor een testrit.