Nieuw in het assortiment: Specialized E-bikes!

Nieuw in het assortiment: Specialized E-bikes!

Vliek tweewielers trotse dealer van Specialized 
We gaan het jaar 2022 in als trotse dealer van het merk Specialized. Dit is een innovatief merk wat sportieve elektrische fietsen levert van topkwaliteit! 
In onze winkel zijn al vele modellen te bewonderen. Kom gerust langs voor meer informatie of een proefrit. 

Meer info over Specialized
Het merk is opgericht in 1974 en staat bekend om de vele innovaties waar ze de markt mee verovert hebben. Zo kwam Specialized in 1981 als eerste met een mountainbike op de markt voor het grote publiek. Ook de ontwikkelingen van de elektrische fietsen houdt Specialized uitgebreid in de gaten. Op het gebied van e-bikes staat specialized zeker niet stil. Zo heeft specialized een eigen app waarmee bijvoorbeeld de motorinstellingen aangepast kunnen worden en waar met smart control precies ingesteld kan worden hoe ver u wilt fietsen. De accu instellingen zijn daar op aan te passen. En wat te denken van de Garmin radar. In uw display ziet u verkeer wat u van achteren nadert. 
                                                                                                                                                                         
             


Specialized Turbo 
In onze winkel gaat u alleen de elektrische fietsen van Specialized vinden. De mountainbikes en racefietsen niet. We hebben momenteel de merken Cube en BH bikes als sportief merk voor de racefietsen en mountainbikes. Bijbehorende accessoires zoals bijvoorbeeld de Allign II helm. (zie afbeelding). 


Uitgelichte modellen 

Turbo ComoSpecialized Vado SL                                               
Een kleine impressie van wat er in de winkel te zien is.