Shoppen in de avonden op afspraak bij Vliek tweewielers

Shoppen in de avonden op afspraak bij Vliek tweewielers

Vliek Tweewielers organiseert op doordeweekse avonden privé-shoppen voor klanten die een nieuwe fiets willen kopen. Daarmee garandeert de fietsspecialist aan de Groeneweg 17 in Ermelo optimale aandacht voor de klant zonder door wat dan ook te worden afgeleid. Ook hoeft men door deze extra service geen andere klanten in de gaten te houden om de 1,5 meter afstand te bewaren in verband met de coronamaatregelen.

Twee hooguit drie
“Wij kiezen ervoor het privé-shoppen juist in de avonduren te doen”, vertelt Berend Vliek. “Klanten zijn er dan van verzekerd dat er niet meer dan 2 mensen in de winkel zijn. Misschien hooguit 3 als belangstellenden samen willen komen privé-shoppen. Privé-shoppers mogen fietsen uitgebreid testen en kunnen rekenen op een deskundig advies.”

  • Belangstelling? Maak nu een afspraak via tel: 0341-559337

Fietsen is gezond
Fietsen is en blijft gezond. Ook in deze tijden van de coronacrisis, mits liefhebbers zich houden aan de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dus niet fietsen in groepen als de personen niet tot hetzelfde gezin behoren, 1,5 meter afstand bewaren en de drukke en gangbare routes zo veel mogelijk mijden.

Aanpassingen
Berend Vliek is blij dat ze als Vliek Tweewielers nog open mogen zijn. Voor de gezondheid van de klanten en het eigen personeel zijn natuurlijk de nodige aanpassingen gedaan. Zo is de winkel en de werkplaats zo ingericht dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd is.

Gratis haal- en brengservice
Om contacten zo veel mogelijk te beperken heeft Vliek Tweewielers de komende periode voor reparaties een gratis haal- en brengservice. De fietsen worden door Vliek Tweewielers tussen 08.00 uur en 11.00 uur opgehaald, en teruggebracht tussen 15.00 uur en 18.00 uur. De factuur van de reparatie wordt via een mail opgestuurd met een betaallink waarmee het bedrag kan worden voldaan.

  • Maak online een reparatie afspraak! Bellen mag ook: tel: 0341-559337

Zie ook: vliektweewielers.nl