Advies op maat
Ruim assortiment
Fietsplezier
Alleen A-merken

Business-to-business

Bij Vliek streven we ernaar om bedrijven te helpen met het toegankelijk maken van fietsen. We begrijpen dat bedrijven unieke eisen hebben als het gaat om bedrijfsfietsen voor hun medewerkers of logistieke oplossingen voor goederenvervoer per fiets.

Neem contact op
Business-to-business
Unsplash

Fietsplan

Fietsen is niet alleen goed voor het millieu, maar ook nog eens goed voor de gezondheid. Ook is er geen stress tijdens het parkeren en is het een deel van de oplossing voor het fileprobleem. Dit zijn interessante voordelen voor de werkgever als voor de werknemer. Het kost de werkgever niets. Het levert zelfs alleen maar wat op omdat er financieel voordeel te behalen is door besparing op de sociale lasten.

Voorwaarden voor deelname aan het fietsplan
Het fiscale voordeel wordt berekend op basis van het werknemersinkomen, dit kan oplopen tot 52%. Een werknemer mag eens per 3 jaar een nieuwe fiets via het fietsplan aanschaffen. De maximale aanschafprijs van de fiets mét belastingvoordeel bedraagt € 749,- (incl. BTW). Een werknemer kan met belastingvoordeel een driejarige fietsverzekering afsluiten via het fietsplan

Voordelen fietsplan werkgever
De deelname aan het fietsplan biedt diverse voordelen voor u als werkgever: Professionele en kosteloze begeleiding door Nationale Fiets Projecten. U biedt uw werknemers een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het zorgt ook voor verlaging van de sociale werkgeverslasten. Daarnaast zijn werknemers fitter en werken ongemerkt aan hun conditie.

Lease een fiets

Per 1 januari 2020 is de nieuwe fietsregeling gestart. Dit maakt het fietsen voor werkgevers en werknemers bijzonder aantrekkelijk. Er is een vrije keuze uit fietsen. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed pedelec. In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets van de zaak voor elke doelgroep interessant. Al rijd je een leaseauto, een leasefiets past daar prima bij. Ov-kaart van de zaak? Ook dan is de leasefiets een uitkomst. Bijvoorbeeld om naar het station te fietsen. Wordt de fiets alleen in het weekend gebruikt? ook geen probleem. Een fiets is het meest duurzame product en zorgt ook nog een voor beweging waardoor je fitter en vrolijker op het werk aankomt. ​​​​​​​

Jouw voordelen
Zoek je droomfiets uit met een fiscaal voordeel tot wel 35%. Betaalt je werkgever mee? Dan loopt je voordeel ten opzichte van privé-aanschaf op tot wel 80%.

Je betaalt maandelijks een laag, vast leasebedrag. En na afloop van het contract kun je de fiets voordelig overnemen.

Kies uit alle type fietsen en fietsmerken bij meer dan 1.000 lokale fietsenwinkels.
​​​​​​​
Onbezorgd onderweg, want je leasefiets is altijd inclusief onderhoud en verzekering.

Pech onderweg? Onbezorgd fietsen dankzij de 24/7 pechhulp.

Meer info
Voor alle informatie kun je het beste kijken op de website van lease-a-bike. Hier kunnen direct de maandelijke leasekosten berekend worden via de calculator en staat alles duidelijk omschreven voor de werknemer als voor de werkgever.

Koop Lease-a-bike
Nieuwprijs
€ 3299
Netto leaseprijs per maand
€ 69
Service & verzekering over 36 maanden
€ 728
Totale leaseprijs inclusief bijtelling, service- en verzekeringspakket over 36 maanden
€ 2473
Overname na 36 maanden
€ 495
Totaal: € 4027 Totaal: € 2968

Over Vliek

Vliek Tweewielers in Ermelo is uw regionale fietsenwinkel. Ons assortiment omvat retro stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Daarnaast hebben wij een zeer omvangrijk assortiment onderdelen, accessoires, kleding en kinderzitjes. In onze werkplaats kunt u terecht voor alles wat met fiets reparaties te maken heeft. Onze goed opgeleide monteurs adviseren u over uw fiets en herstellen uw fiets met het nieuwste gereedschap. Service en kwaliteit kunt u verwachten bij Vliek Tweewielers in Ermelo.

Unsplash