Nieuws

Voordelig onderhoud in de winter!

11-10-2018

In de maanden december en januari is het onderhoud van de fiets extra voordelig bij Vliek tweewielers!  Zoals elk jaar kan de fiets in de winter extra voordelig gerepareerd worden bij Vliek Tweewielers. Voor een gouden onderhoudsbeurt betaald u deze maanden het bedrag van een zilveren onderhoudsbeurt. Dit scheelt al 20 euro op een stadsfiets en 25 euro op een elektrische- of sport- fiets.&nb..

Grote keuze in gebruikte fietsen!

28-11-2018

Groot assortiment gebruikte (elektische) fietsen Drukte wegens goed weer Afgelopen jaar was het geweldig fietsweer tot en met oktober. Hierdoor is het erg druk geweest met reparatie en met de verkoop van nieuwe fietsen. Er was minder tijd voor het opknappen van gebruikte fietsen.  Ruim aanbod Inmiddels is dit veranderd. Er is momenteel weer en grote keuze in gebruikte fietsen. Wist u da..

Bodyscan fietsmeting

27-11-2018

Fietsplezier begint bij een prettige zithouding! Scan Prettig fietsen begint bij het uitzoeken van een goede zithouding. Deze houding kunnen wij bepalen doormiddel van de bodyscan. Wij meten verschillende punten van uw lichaam op. Het duurt ongeveer 5 a 10 minuten. Met een lasertje worden de verschillende lichaamspunten gescand.  Juiste fietsafstellingen Uit de scan komt een advies ..

Bekijk de nieuwste speed pedelec's bij Vliek!

15-11-2018

Vliek tweewielers RDW erkend  Vliek Tweewielers is Wij zijn rdw erkend. Dit wil zeggen dat u de speed e-bikes nu ook kunt kopen bij Vliek Tweewielers in Ermelo. De Gazelle cityzen speed 380 is bij ons in de winkel te bewonderen. En kan eventueel ook gebruikt worden voor een proefrit.  Gazelle cityzen speed 380 (€ 4399) De Gazelle cityzen heeft een topsnelheid van 45 km per..

Uitslagen Vliek's RunBikeRun

12-11-2018

Tanya Pit en Albert Poortinga hebben zaterdag 27 oktober, de prijs in de wacht gesleept als Beste Ermeloer in de categorieën vrouw en man bij Athlos Vliek RunBikeRun. De RunBikeRun bleek een pittige uitdaging met eerst 2,5 km hardlopen, vervolgens 12 km mountainbiken, om af te sluiten met 2,5 km hardlopen, op en rond de atletiekaccommodatie van Athlos aan de Strokelweg 9 in Harderwijk, o..

Succesvolle fietsverlichting actie samen met de ANWB op DVS 33

29-10-2018

Woensdag 24 oktober Verlichtingsactie  Samen met Anne Toes van de ANWB hebben Rikkert en Berend Vliek er voor gezorgd dat de kinderen van DVS 33 weer veilig over straat kunnen. Woensdag 24 oktober stonden ze klaar om de verlichting van de fietsen te repareren. Daarnaast kreeg iedereen een setje noodverlichting mee voor eventuele noodgevallen.  Waarom op de fietsnaar DVS? &n..

Test de van Raam easy rider bij Vliek tweewielers!

19-10-2018

Van Raam testfiets Bij Vliek De komende 3 weken is het mogelijk om de van Raam easyrider fiets te komen testen. Het model wat hier staat is de elektrische van Raam easyrider.  - Comfortabele zitting met rugsteun - Zeer goede rij eigenschappen door laag zwaartepunt - Voorwaartse trapbeweging voor meer comfort - Stabiel en veilig - Korte draaicirkel - Instelbare stoel - Kan door een n..

Geef je op voor Vliek's nightride van vrijdag 14 december!

11-10-2018

Vrijdag 14 december Net als de vorige jaren organiseren wij weer een gezellige fietstocht door de bossen van Ermelo. De afstand is ongeveer 25 kilometer. De route is uiteraard aangepast omdat er niet overal in het bos gefietst mag worden na zonsondergang.   Helm en verlichting verplicht De tocht is s'avonds. Daarom is het verplicht een helm te dragen en verlichting op de fiets..

Prijswinnaar zomerpuzzel bekend!

11-10-2018

In augustus was er een speciale editie van 'het kontakt'. Hier stonden vele puzzels in en ook wij hadden een prijs beschikbaar gesteld. Meer dan 100 personen leverden de juiste oplossing van de puzzel in. Uit al deze deelnemers werd een winnaar gekozen.  Het is Jolanda geworden uit Hierden. Oplossing Alle inzendingen hadden de juiste oplossing opgestuurd. Het juiste antwoord was ..

Test de nieuwste elektrische Cube ATB bij Vliek!

11-10-2018

Cube reaction hybrid SL 500 De nieuwste Cube reaction hybrid sl heeft een volledig geintegreerde powertube accu, is nog strakker afgwerkt en heeft een sterke bosch CX middenmotor. De hele fiets is verbeterd voor de beste rijprestaties. Zo zijn de banden extra breed, zit er een soepele Rockshox rudy gold voorvork in de fiets. En is het versnellingsbereik groot door de 11-46 cassette.  Voor..

De week van de duurzaamheid.

06-10-2018

De week van de duurzamheid Zaterdag 6 oktober tot en met zaterdag 13 oktober staat in het teken van de week van de duurzamheid. Bekijk alle activiteiten van de week op http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/ Met Vliek Tweewielers geven wij deze week 10% korting op de fietsen met snaar aandrijving.                           &nbs..

Ortlieb fietstassen nieuw in het assortiment

10-09-2018

Vanaf heden zijn de ortlieb fietstassen ook te verkrijgen bij Vliek Tweewielers in Ermelo! Waterdicht  Alle Ortlieb fietstassen zijn 100% waterdicht. Ortlieb maakt gebruik van een hoogfrequentie lasmethode waardoor ze alle genaaide of geplakte producten overtreffen. Dit geld voor elke fietstassen. Voortassen, achtertassen, stuurtassen of zadeltas. zonder enige uitzondering!  5 jaar ..

Vliek's fietstocht van dinsdag 12 juni

13-06-2018

3e editie  Er wordt aan het verslag gewerkt  180 deelnemers   Er wordt aan het verslag gewerkt  Antwoorden prijsvragen en winnaars 1. Hoeveel parkeerplekken voor auto’s zijn er op de parkeerplaats van Bosbad Putten?  452   2. U passeert een watervalletje. Wanneer werd deze omgebouwd tot een ‘romantisch’ plekje?  1909  ..

Bert Cameron nieuwe monteur in de werkplaats

25-05-2018

Nieuwe monteur in de werkplaats: Bert Cameron Eind april is Bert Cameron bij ons begonnen als extra monteur in de werkplaats. We hebben het in de werkplaats erg druk gehad de laatste maanden en merkten dat u soms langer op de reparatie moest wachten dan wat u van ons gewend mag zijn. Daarom hebben we voor de drukke periode (april tm september) een extra kracht aangenomen. Hierdoor is de wachtti..

Belangrijke informatie privacy wetgeving

25-05-2018

Vanaf 25 mei veranderen de regels over het gebruik van (persoons)gegevens.  In het kort: - Wij gebruiken uw gegevens alleen waarvoor u ze aan ons verstrekt. ( in de meeste gevallen gaat het om berichten over het onderhoud van de fiets en de nieuwsbrief eens in de 6 weken).  - Wij uw gegevens niet langer dan noodzakelijk  - Wij hebben de privacyregels- en cookieverklaring aan..