Nieuws

Test de gravel & Full suspension van BH!

27-11-2023

Het uitzoeken van de juiste fiets is altijd een hele opgave.Overal op internet is alles te lezen over de rijeigenschappen en specificaties van de fietsen. Toch merk je pas echt goed of de fiets bij je past bij een uitgebreide testrit. Daarom hebben wij 2 BH fietsen beschikbaar gesteld als testfiets! Geinteresseerd om een Gravelbike of een Fully ATB uitgebreid willen testen? Kom even langs om je te..

Reparatie actie in plaats van black friday deals bij tassenmaker Ortlieb

18-11-2023

ORTLIEB zet in op duurzaamheid De Ortlieb repair week is er weer! De producten van Ortlieb zijn zo ontworpen dat individuele kleine onderdelen eenvoudig vervangen kunnen worden. Hierdoor hebben de tassen een langere levensduur.  Black friday heeft zich de laatste jaren gevestigd als synoniem voor snelle consumptie en grote kortingen.  Als tegenactie lanceerde Ortlieb in 2022 al de re..

Hoe om te gaan met de e-bike in de winter?

06-11-2023

Maak je fiets klaar voor het najaar Een elektrische fiets heeft in de winter extra aandacht nodig om zo lang mogelijk van de e-bike te kunnen blijven genieten. Hierbij geven wij een aantal tips voor het onderhoud in de winter.  1. tips onderhoud accu Een accu kan niet goed tegen extreme kou of extreme warmte. In de winter is het verstandig anders met de accu om te gaan. Hierbij een aanta..

Voordelig onderhoud in de winter, goud voor de prijs van zilver!

06-11-2023

De actie op onze onderhoudsbeurten is weer terug!  In de winterperiode is het onderhoud extra voordelig. we bieden de gouden onderhoudsbeurten aan voor de prijs van een zilveren onderhoudsbeurt. Dit scheelt 35 euro op een elektrische of sportfiets en wel 40 euro op een stadsfiets.  De onderhoudsactie is geldig van 1 december 2023 tot en met 31 januari 2024  U kunt bellen voor..

25 euro korting bij aankoop van een nieuwe fietshelm !

03-11-2023

Fietshelm korting actie Gelderland Omdat fietsen gezond en goed voor het milieu is vindt de provincie Gelderland het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk veilig kan blijven fietsen. Om dit te stimuleren geeft de provincie Gelderland 25 euro korting wanneer u een helm koopt.  U hoeft hier niks voor te doen. U krijgt bij ons in de winkel direct 25 euro korting en wij declareren dat weer.&..

Het milieupark van s'heerenloo weer voorzien van oerdegelijke bakfiets!

25-10-2023

Al jaren rijden de medewerkers van het milieupark op een bakfiets over het zorgpark om vuilnis op te halen. De vorige bakfietsen werden zeer intensief gebruikt en hebben het meer dan 30 jaar volgehouden. Toendertijd werden de fietsen geleverd door Ebbers rijwielen. Nu hebben wij de eerste fiets met trots mogen leveren en komt volgende jaar de tweede bakfiets binnen!  ​Deze fiets is ..

Zonnepanelen geplaatst op het pand.

21-10-2023

Eigen stroom Door het plaatsen van 56 zonnepanelen op het pand is Vliek Tweewielers nu nagenoeg zelf voorzienend wat elektriciteit betreft. Het stroomverbruik is de laatste jaren wat toegenomen en de energieprijzen zijn de laatste jaren flink omhoog gegaan.  Stroomverbruik Bij Vliek is er de laatste jaren veel veranderd. Het percentage elektrische fietsen wat verkocht en gerepareerd word..

De Koga evo pt en evo cp zijn in prijs verlaagd

14-06-2023

Ontdek de KOGA E-Nova, jouw e-bike voor moeiteloos lange afstanden met comfortabele zithouding en lage instap.   De KOGA E-Nova EVO is nu tijdelijk in prijs verlaagd van €3.499 naar €2.999. Dat is maar liefst 500 euro korting op de adviesprijs van €3.499!  De KOGA E-Nova EVO PT is nu tijdelijk in prijs verlaagd van €3.999 voor &eu..

Specialized e-bikes in prijs verlaagd

26-04-2023

Prijsverlaging bij Specialized e-bikes  Veel producten worden duurder, maar niet bij de e-bikes van Specialized. De fietsen zijn begin 2023 zelfs in prijs verlaagd.  Bekijk hier de fietsen waar het over gaat: Op voorraad bij Vliek Tweewielers  Alle specialized e-bikes       ..

Veel keuze in elektrische fietsen bij Vliek in Ermelo!

07-02-2023

Grote keuze uit e-bikes Bent u op zoek naar een nieuwe elektrische fiets en heeft u geen zin om er maanden op te wachten? Kom dan gerust langs in de winkel. We hebben momenteel een heel groot assortiment elektrische fietsen.  Bij ons in de winkel vindt u gaat u de collectie van Gazelle, Koga, Specialized, Cube en Cortina vinden.  Laat u verrassen in de winkel en kom gerust la..

Onderhoud voorvork bij Vliek tweewielers

24-10-2022

Voorvork service & onderhoud Ook voor de reparatie van uw mountainbike bent u bij Vliek Tweewielers aan het juiste adres. De voorvork van de atb heeft hierbij exra aandacht nodig. Er zijn 3 redenen om de voorvork elk jaar langs te brengen voor onderhoud:  Resulteert in een langere levensduur van de voorvork en demper! Soepele ritjes op de trails, dit wil natuurlijk iedereen!..

Fietshelmen voor de e-bike

10-06-2022

Fietshelmen voor de e-bike. Niet verplicht, wel verstandig. Het is momenteel niet verplicht een helm te dragen op de e-bike. Maar voor de veiligheid en extra zichtbaarheid kunt u er wel voor kiezen er eentje aan te schaffen.  Hoe zoekt u nou de juiste helm uit?  Het is nog niet eenvoudig een juiste helm uit te zoeken. Iedereen heeft een ander gevormd hoofd dus er zijn vele verschill..

Het nieuwste model van Carqon!

25-02-2022

Carqon cruise Carqon heeft een hele nieuwe bakfiets ontworpen. Naast de Carqon Classic is er dan nu de Carqon Cruise!  Dit is de tweede familiebakfiets van Carqon en heeft een opvallende, nieuw ontworpen bak met een unieke beschermkraag. De Carqon Cruise voldoet aan dezelfde hoogwaardige specificaties als de Carqon Classic  Wat zijn de verschillen?  Het grootste vers..

Vacature: monteur bij Vliek tweewielers!

12-07-2021

Vacatures: Monteur bij Vliek Tweewielers in Ermelo! Functieomschrijving Voor in onze fietsenwinkel zoeken wij een ervaren monteur met affiniteit voor fietsen. In onze winkel is de werkplaats gescheiden van de winkel. Je houdt je dus vooral bezig met de service en onderhoud van de fietsen. Omdat wij gespecialiceerd zijn in elektrische fietsen is dit een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je we..

De ultieme elektrische bakfiets!

29-08-2020

Vliek Tweewielers in Ermelo is nu ook het adres voor de elektrische bakfiets!  Carqon de ideale e-bakfiets van topkwaliteit!  Carqon is een 100% Nederlands merk dat voortbouwt op de kennis en kwaliteit die een land kenmerkt met een historisch belangrijke fietstraditie. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen die een nieuwe standaard zet op he..