Nieuws

Vliek's fietstocht 21 juni 2022!

07-06-2022

Dinsdagavond 21 juni 2022, reserveer deze datum alvast in je agenda. Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17 in Ermelo organiseert dan namelijk voor de vijfde keer zijn vermaarde gratis fiets-puzzel-tocht. De start is bij Vliek Tweewielers op de dam tussen 18.00 – 19.00. Het wordt een extra feestelijke editie, mét de traditionele bere-gezellige afterparty waar onder het genot van een ha..

Op zoek naar een vaderdagkado?

10-06-2022

Geschikte kado's voor de fietsende vader!  Vaderdag 19 juni 2022 Het is weer bijna vaderdag. Heb je nog geen leuk vaderdagkado? En is je vader een echte fietsfanaat? Dan zijn dit misschien wel geschikte kadootjes. Natuurlijk is er nog veel meer in de winkel te vinden dus kom ook vooral langs in de winkel om wat leuks voor jouw vader uit te zoeken!   Hieronder een select..

Fietshelmen voor de e-bike

10-06-2022

Fietshelmen voor de e-bike. Niet verplicht, wel verstandig. Het is momenteel niet verplicht een helm te dragen op de e-bike. Maar voor de veiligheid en extra zichtbaarheid kunt u er wel voor kiezen er eentje aan te schaffen.  Hoe zoekt u nou de juiste helm uit?  Het is nog niet eenvoudig een juiste helm uit te zoeken. Iedereen heeft een ander gevormd hoofd dus er zijn vele verschill..

BH bikes testdagen zaterdag 18 en zondag 19 juni

10-06-2022

ROOSENDAAL – Voor de eerste keer in de Benelux organiseert BH Bikes zijn testdagen op het terrein van de Wieler Experience locatie in Roosendaal. Het test-event staat gepland voor 18 en 19 juni a.s.   Daar krijgen bezoekers een uitgelezen kans om een zeer grote greep uit het assortiment van BH Bikes te testen en te genieten van hun innovatieve modellen. De iLynx, Core,..

Nieuwe leen e-bikes!

10-06-2022

Geschikte elektrische Gazelle leenfietsen bij Vliek Tweewielers Wanneer u uw elektrische fiets voor onderhoud of reparatie brengt kunt u een elektrische leenfiets meekrijgen. We hebben vandaag de nieuwste leenfietsen klaargemaakt en kunnen de komende jaren u dus weer verzekeren een goede leenfiets aan te bieden bij langer durende reparaties. Mocht u een fiets bij ons gekocht hebben en toch met pe..

Aanpassingen enra fietsverzekeringen

31-03-2022

Aanpassingen fietsverzekeringen per 1 april   Diefstal van elektrische fietsen wordt een steeds groter probleem. Ook in de omgeving Ermelo wordt er steeds meer gestolen. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen zijn er nieuwe voorwaarden vanuit de verzekering opgesteld. Beveilig uw fiets goed Het is van groot belang dat uw u fiets goed te beveiligen. De basisbeveiliging voor iedere fiet..

Het nieuwste model van Carqon!

25-02-2022

Carqon cruise Carqon heeft een hele nieuwe bakfiets ontworpen. Naast de Carqon Classic is er dan nu de Carqon Cruise!  Dit is de tweede familiebakfiets van Carqon en heeft een opvallende, nieuw ontworpen bak met een unieke beschermkraag. De Carqon Cruise voldoet aan dezelfde hoogwaardige specificaties als de Carqon Classic  Wat zijn de verschillen?  Het grootste vers..

Nieuw in het assortiment: Specialized E-bikes!

13-12-2021

Vliek tweewielers trotse dealer van Specialized  We gaan het jaar 2022 in als trotse dealer van het merk Specialized. Dit is een innovatief merk wat sportieve elektrische fietsen levert van topkwaliteit!  In onze winkel zijn al vele modellen te bewonderen. Kom gerust langs voor meer informatie of een proefrit.  Meer info over Specialized Het merk is opgericht in 1974 en staat ..

Nieuw in het assortiment: ISM fietszadels en SIS sportvoeding

20-10-2021

Nieuw in het assortiment: ISM fietszadels en SIS sportvoeding Bij Vliek tweewielers kunt u terecht voor vrijwel alles wat met fietsen te maken heeft. Trots zijn wij op onze nieuwe sportvoeding en onze speciale ISM zadellijn. Maar welk zadel is nou het meest geschikte zadel voor u? Hieronder bespreken we in grote lijnen de verschillende soorten zadels van ISM.    ISM zadel voor de ..

Vacature: monteur bij Vliek tweewielers!

12-07-2021

Vacatures: Monteur bij Vliek Tweewielers in Ermelo! Functieomschrijving Voor in onze fietsenwinkel zoeken wij een ervaren monteur met affiniteit voor fietsen. In onze winkel is de werkplaats gescheiden van de winkel. Je houdt je dus vooral bezig met de service en onderhoud van de fietsen. Omdat wij gespecialiceerd zijn in elektrische fietsen is dit een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je we..

Gazelle No1 Speedpedelec e-bike van het jaar!

05-05-2021

Gazelle No1 Speedpedelec  ..

De ultieme elektrische bakfiets!

29-08-2020

Vliek Tweewielers in Ermelo is nu ook het adres voor de elektrische bakfiets!  Carqon de ideale e-bakfiets van topkwaliteit!  Carqon is een 100% Nederlands merk dat voortbouwt op de kennis en kwaliteit die een land kenmerkt met een historisch belangrijke fietstraditie. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen die een nieuwe standaard zet op he..

Fietsreparaties eenvoudig betalen via betaallink

09-03-2020

Eenvoudige betaling via betaallink Per 1 maart 2020 is het mogelijk om de facturen van de reparaties eenvoudig online te voldoen. Zoals u van ons gewend bent krijgt u altijd een smsje wanneer de fiets weer gereed staat. Wanneer u uw e-mailadres doorgeeft dan krijgt u een mailtje met de factuur en een link om deze factuur direct te voldoen. Zo rest alleen het ophalen van de fiets nog! Ideaal vo..

Maak een uitgebreide testrit op de test e-bikes van Gazelle!

24-02-2020

Uitgebreide testrit Het uitzoeken van de meest geschikte e-bike is altijd een hele uitdaging. Er zijn vele verschillende modellen en vele verschillende motoren. Laat u uitgebreid informeren in de winkel en wanneer u de juiste keuze wilt maken is het verstandig om een uitgebreide testrit te maken. Bij ons is het mogelijk om alle fietsen te testen. Voor een uitgebreide testrit hebben wij de volg..

Het nieuwe lease fiets plan!

22-02-2020

Het leasen van een fiets kan bij Vliek Tweewielers in Ermelo!  Per 1 januari 2020 is de nieuwe fietsregeling gestart. Dit maakt het fietsen voor werkgevers en werknemers bijzonder aantrekkelijk. Er is een vrije keuze uit fietsen. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed pedelec. In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets van de zaak voor elke doelgr..