Nieuws

Vliek's nightride vrijdag 29 november 2020 (neem eigen verlichting mee!)

01-11-2019

Geef je op voor Vliek's nightride van vrijdag 29 november! 01-11-2019 Jaarlijks terugkomende atb tocht!  In 2016 was de eerste nightride. Dit jaar is het al weer de 4e editie van dit jaarlijks terugkomend evenement. De tocht zal ongeveer 25 kilometer lang zijn. Omdat het niet toegestaan is om overal door het bos te fietsen na zonsondergang is de route aangepast.  ..

Opvallende nieuwe modellen in de Cube 2020 collectie

25-10-2019

Cube fietsen 2020 te bewonderen bij Vliek tweewielers in Ermelo! 25-10-2019 De nieuwste fietsen van Cube zijn al een tijdje online te bezichtigen. De laatste weken zijn er al vele modellen binnengekomen. De nieuwste mountainbikes en e-bikes van Cube zijn al te bewonderen in de winkel. Hier leest u alvast de feitjes over de opvallendste nieuwste modellen van Cube. Cube Kathman..

Geslaagde fietsverlichtingactie op DVS 33 Ermelo samen met de ANWB

19-10-2019

Ruim 200 fietsen gecontroleerd bij DVS'33 Ermelo ERMELO Een deel van de fietsenparkeerplaats bij DVS'33 in Ermelo werd donderdag omgetoverd tot een keurstation voor fietsen. Ruim tweehonderd fietsen zijn door Vliek Tweewielers en de ANWB gecontroleerd op veiligheid. De nadruk lag hierbij op zichtbaarheid.  KWALITEIT ,,We doen deze actie bij DVS&..

Uitslagen Vliek's Run bike Run 12-10-2019

15-10-2019

Zaterdag 12 oktober was de tweede editie van de Runbike Run. Georganiseerd door Athlos en sponsor Vliek Tweewielers.  Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas Zwaar parcours Zo’n 70 deelnemers, waaronder Rik Vliek ( broer van Berend), werden om 10.30 uur ‘weggeschoten’ door Rikkert Vliek (vader van Berend). De sportievelingen wachtte een zwaar parcours van 2,5 km har..

Extra voordelig onderhoud in de winter bij Vliek tweewielers!

11-10-2019

  Zoals u van ons gewend bent hebben wij in de wintermaanden weer een actie met voordeliger fietsonderhoud. De gouden onderhoudsbeurten bieden wij aan voor de prijs van een zilveren onderhoudsbeurt!  Via onderstaande button kunt u zelf de reparatie afspraak maken. Zelf een reparatie afspraak inplannen  (Klik winteractie aan)      ..

Vliek's fietstocht dinsdag 18 juni!

05-06-2019

Vliek Tweewielers organiseert voor vierde maal de gezelligste fietstocht van Ermelo die gepaard gaat met een zweempje competitie. Hoe populair Vlieks fiets-puzzel-tocht is bewees de editie van 2018. Toen deden zo’n 200 deelnemers mee. De 4e editie van Vlieks fiets-puzzel-tocht vindt plaats op dinsdagavond 18 juni: start tussen 18.00 – 19.00 uur bij Vliek Tweewielers op de dam aan de..

Smart fietsen met het COBI systeem

11-02-2019

Smart fietsen met het slimme systeem van COBI HEt COBI systeem is een gemakkelijk systeem waarbij uw smartphone de functie van de display overneemt. Via de COBI app kunt u gebruik maken van allerlei extra functies zoals bijvoorbeeld navigeren, muziek luisteren en handsfree bellen. De bediening zit op het stuur, zodat u de aandacht op de weg kan houden. Eenvoudig te plaatsen  Het s..

Henk Jan Makaske 12,5 jaar in dienst!

06-02-2019

Eigenlijk ‘moest’ het koperen jubileum van Henk-Jan Makaske als fietstechnicus bij Vliek Tweewielers Ermelo in februari 2018 worden gevierd. Door de gezondheidsomstandigheden van eigenaar Rikkert en de daarop volgend drukke periode vanwege de schitterende zomer, werd onlangs gevierd dat Henk-Jan 12,5 jaar in dienst is bij de fietsspecialist aan de Groeneweg 17.  “Hij heef..

Koga Pace collectie

06-02-2019

De nieuwe PACE lijn van Koga! De Koga PACE is een samenspel van design en technologie speciaal ontworpen voor mensen zoals jij. Mensen die sportief en dynamisch voortbewegen, maar wel naar ultiem comfort belangen. PACE vervult de verlangens met een speciaal ontworpen frame en de meest luxe onderdelen van Shimano, gates of bijvoorbeeld Bosch.  Bekijk de Koga PACE fietsen bij ..

Gazelle grenoble c7 hmb Elite

06-02-2019

Nu te bewonderen bij Vliek Tweewielers!  Comfortabel De Gazelle grenoble fietsen zijn erg comfortabel door de rechte zit op de fiets. De accu en de motor zijn te vinden in het midden van de fiets. Door het lage zwaartepunt zorgt dit voor een zeer goede wegligging. De fiets ondersteunt rechtstreeks op de trapas. wat zorgt voor een optimale rij ervaring! Veilig Deze ..

Laat uw schijfremmen inremmen bij Vliek Tweewielers in Ermelo

05-02-2019

Uw schijfremblokken inremmen bij Vliek Tweewielers Goed inremmen van nieuwe remblokken op schijfremmen is belangrijk voor de levensduur. Cyclon International B.V. heeft hiervoor een systeem ontwikkeld waarmee het inremmen in zeer korte tijd gedaan kan worden. Vliek Tweewielers beschikt sinds kort over deze machine. Inremmen? Het inremmen van schijfremmen is zeer belangrijk. Het voor..

Grote keuze in gebruikte fietsen!

28-11-2018

Groot assortiment gebruikte (elektische) fietsen Drukte wegens goed weer Afgelopen jaar was het geweldig fietsweer tot en met oktober. Hierdoor is het erg druk geweest met reparatie en met de verkoop van nieuwe fietsen. Er was minder tijd voor het opknappen van gebruikte fietsen.  Ruim aanbod Inmiddels is dit veranderd. Er is momenteel weer en grote keuze in gebruikte fietsen. Wist u da..

Bodyscan fietsmeting

27-11-2018

Fietsplezier begint bij een prettige zithouding! Scan Prettig fietsen begint bij het uitzoeken van een goede zithouding. Deze houding kunnen wij bepalen doormiddel van de bodyscan. Wij meten verschillende punten van uw lichaam op. Het duurt ongeveer 5 a 10 minuten. Met een lasertje worden de verschillende lichaamspunten gescand.  Juiste fietsafstellingen Uit de scan komt een advies ..

Bekijk de nieuwste speed pedelec's bij Vliek!

15-11-2018

Vliek tweewielers RDW erkend  Vliek Tweewielers is Wij zijn rdw erkend. Dit wil zeggen dat u de speed e-bikes nu ook kunt kopen bij Vliek Tweewielers in Ermelo. De Gazelle cityzen speed 380 is bij ons in de winkel te bewonderen. En kan eventueel ook gebruikt worden voor een proefrit.  Gazelle cityzen speed 380 (€ 4399) De Gazelle cityzen heeft een topsnelheid van 45 km per..

Uitslagen Vliek's RunBikeRun

12-11-2018

Tanya Pit en Albert Poortinga hebben zaterdag 27 oktober, de prijs in de wacht gesleept als Beste Ermeloer in de categorieën vrouw en man bij Athlos Vliek RunBikeRun. De RunBikeRun bleek een pittige uitdaging met eerst 2,5 km hardlopen, vervolgens 12 km mountainbiken, om af te sluiten met 2,5 km hardlopen, op en rond de atletiekaccommodatie van Athlos aan de Strokelweg 9 in Harderwijk, o..