Nieuws

Het nieuwste model van Carqon!

25-02-2022

Carqon cruise Carqon heeft een hele nieuwe bakfiets ontworpen. Naast de Carqon Classic is er dan nu de Carqon Cruise!  Dit is de tweede familiebakfiets van Carqon en heeft een opvallende, nieuw ontworpen bak met een unieke beschermkraag. De Carqon Cruise voldoet aan dezelfde hoogwaardige specificaties als de Carqon Classic  Wat zijn de verschillen?  Het grootste vers..

Nieuw in het assortiment: Specialized E-bikes!

13-12-2021

Vliek tweewielers trotse dealer van Specialized  We gaan het jaar 2022 in als trotse dealer van het merk Specialized. Dit is een innovatief merk wat sportieve elektrische fietsen levert van topkwaliteit!  In onze winkel zijn al vele modellen te bewonderen. Kom gerust langs voor meer informatie of een proefrit.  Meer info over Specialized Het merk is opgericht in 1974 en staat ..

Nieuw in het assortiment: ISM fietszadels en SIS sportvoeding

20-10-2021

Nieuw in het assortiment: ISM fietszadels en SIS sportvoeding Bij Vliek tweewielers kunt u terecht voor vrijwel alles wat met fietsen te maken heeft. Trots zijn wij op onze nieuwe sportvoeding en onze speciale ISM zadellijn. Maar welk zadel is nou het meest geschikte zadel voor u? Hieronder bespreken we in grote lijnen de verschillende soorten zadels van ISM.    ISM zadel voor de ..

Vacature: monteur bij Vliek tweewielers!

12-07-2021

Vacatures: Monteur bij Vliek Tweewielers in Ermelo! Functieomschrijving Voor in onze fietsenwinkel zoeken wij een ervaren monteur met affiniteit voor fietsen. In onze winkel is de werkplaats gescheiden van de winkel. Je houdt je dus vooral bezig met de service en onderhoud van de fietsen. Omdat wij gespecialiceerd zijn in elektrische fietsen is dit een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je we..

Gazelle No1 Speedpedelec e-bike van het jaar!

05-05-2021

Gazelle No1 Speedpedelec  ..

Fietstechnicus gezocht!

15-03-2021

Vacatures: Fietstechnicus   Functieomschrijving Voor in onze fietsenwinkel zoeken wij een ervaren monteur met affiniteit voor e-bikes. De werkplaats is gescheiden van de winkel. Je houdt je dus vooral bezig met de service en onderhoud van de fietsen. Je werkt in een team en naast onderhoud ben je ook verantwoordelijk voor het 100% rijklaar maken van nieuwe fietsen.    ..

Fietsverkoop op locatie!

02-02-2021

Winkel gesloten in verband met Covid De komende periode is de winkel gesloten voor verkoop. Gelukkig kan dit nog wel op locatie. Wij merken dat mensen graag willen fietsen deze periode en bij niet te repararen fietsen is het zelfs noodzakelijk dat iemand een nieuwe fiets kan kopen. Op deze manier blijft dit mogelijk! Hoe gaat het in zijn werk?  U geeft telefonisch of per mail uw wensen d..

De ultieme elektrische bakfiets!

29-08-2020

Vliek Tweewielers in Ermelo is nu ook het adres voor de elektrische bakfiets!  Carqon de ideale e-bakfiets van topkwaliteit!  Carqon is een 100% Nederlands merk dat voortbouwt op de kennis en kwaliteit die een land kenmerkt met een historisch belangrijke fietstraditie. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen die een nieuwe standaard zet op he..

Fietsreparaties eenvoudig betalen via betaallink

09-03-2020

Eenvoudige betaling via betaallink Per 1 maart 2020 is het mogelijk om de facturen van de reparaties eenvoudig online te voldoen. Zoals u van ons gewend bent krijgt u altijd een smsje wanneer de fiets weer gereed staat. Wanneer u uw e-mailadres doorgeeft dan krijgt u een mailtje met de factuur en een link om deze factuur direct te voldoen. Zo rest alleen het ophalen van de fiets nog! Ideaal vo..

Maak een uitgebreide testrit op de test e-bikes van Gazelle!

24-02-2020

Uitgebreide testrit Het uitzoeken van de meest geschikte e-bike is altijd een hele uitdaging. Er zijn vele verschillende modellen en vele verschillende motoren. Laat u uitgebreid informeren in de winkel en wanneer u de juiste keuze wilt maken is het verstandig om een uitgebreide testrit te maken. Bij ons is het mogelijk om alle fietsen te testen. Voor een uitgebreide testrit hebben wij de volg..

Het nieuwe lease fiets plan!

22-02-2020

Het leasen van een fiets kan bij Vliek Tweewielers in Ermelo!  Per 1 januari 2020 is de nieuwe fietsregeling gestart. Dit maakt het fietsen voor werkgevers en werknemers bijzonder aantrekkelijk. Er is een vrije keuze uit fietsen. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed pedelec. In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets van de zaak voor elke doelgr..

Test de allernieuwste CUBE fietsen op de Bike MOTION

21-02-2020

Test de allernieuwste CUBE fietsen op de Bike MOTION   Het fietsseizoen gaat bijna van start en dat betekent dat Bike MOTION weer voor de deur staat. Ook CUBE is dit jaar van de partij! Tijdens de grootste fietsbeurs van de Benelux staan de alle..

Gazelle connect GPS protectie

21-02-2020

GPS protectie De connect fietsen van gazelle zijn voorzien van een gps protectie. Hiermee kan bij diefstal achterhaald worden waar de fiets zich bevindt. Neemt iemand uw fiets mee. dan komt het opsporingsteam na melding op de app direct in actie om de fiets terug te vinden. Dat de fiets goed beveiligd is, is duidelijk te zien vlakbij het slot. Hierdoor zal de dief wel 3 keer nadenken voordat hij ..

(Re)cycle oude binnenbanden via Vliek Tweewielers!

17-12-2019

Wist u dat de oude binnenbanden bij ons allemaal bewaard worden voor hergebruik? In 2015 is Schwalbe begonnen met het te verzamelen van oude binnenbanden voor het recyclen voor de productie van nieuwe binnenbanden. Dit is begonnen in Duitsland en is inmiddels doorgevoerd in de Benelux. Elke Schwalbe binnenband is 100% recyclebaar en bestaat momenteel voor 20% uit gerecycled materiaal...

Interessante winterproducten

16-12-2019

Overschoenen Niemand houdt van koude en natte voeten op de fiets! De verschillen in overschoenen leest u hier!  https://www.vliektweewielers.nl/overschoenen                Fietsverlichting  Het is belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Zeker in de donkere wintermaanden. Alles weten over verlichting? klik op: https://www.vliektwe..