Nieuws

Aanpassingen i.v.m. het coronavirus

17-03-2020

Wij houden rekening met de regels van het rivm, u toch ook?  In verband met de gezondheid van u en van het personeel houden wij rekening met de regels die door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid vastgesteld zijn.   Deze maatregelen zijn:  - Was je handen regelmatig - Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog - Gebruik papieren zakdoekjes - Geen handen schudd..

Shoppen in de avonden op afspraak bij Vliek tweewielers

30-04-2020

Vliek Tweewielers organiseert op doordeweekse avonden privé-shoppen voor klanten die een nieuwe fiets willen kopen. Daarmee garandeert de fietsspecialist aan de Groeneweg 17 in Ermelo optimale aandacht voor de klant zonder door wat dan ook te worden afgeleid. Ook hoeft men door deze extra service geen andere klanten in de gaten te houden om de 1,5 meter afstand te bewaren in verband met de ..

De nieuwste Koga e-nova evo fietsen zijn binnen!

17-03-2020

Bekijk de nieuwste Koga e-nova PT fietsen in de winkel! De nieuwe collectie e-nova fietsen van Koga zijn binnen. Laat u informeren in de winkel en maak een proefrit! De fietsen zijn verkrijgbaar met 8 versnellingen (€3799,-) of met een automatisch schakelende enviolo naaf (€4299,-)    Wat is er zo bijzonder aan de Koga e-nova PT?  - Geintegreerde accu - weggewerkte bo..

Fietsreparaties eenvoudig betalen via betaallink

09-03-2020

Eenvoudige betaling via betaallink Per 1 maart 2020 is het mogelijk om de facturen van de reparaties eenvoudig online te voldoen. Zoals u van ons gewend bent krijgt u altijd een smsje wanneer de fiets weer gereed staat. Wanneer u uw e-mailadres doorgeeft dan krijgt u een mailtje met de factuur en een link om deze factuur direct te voldoen. Zo rest alleen het ophalen van de fiets nog! Ideaal vo..

Maak een uitgebreide testrit op de test e-bikes van Gazelle!

24-02-2020

Uitgebreide testrit Het uitzoeken van de meest geschikte e-bike is altijd een hele uitdaging. Er zijn vele verschillende modellen en vele verschillende motoren. Laat u uitgebreid informeren in de winkel en wanneer u de juiste keuze wilt maken is het verstandig om een uitgebreide testrit te maken. Bij ons is het mogelijk om alle fietsen te testen. Voor een uitgebreide testrit hebben wij de volg..

Het nieuwe lease fiets plan!

22-02-2020

Het leasen van een fiets kan bij Vliek Tweewielers in Ermelo!  Per 1 januari 2020 is de nieuwe fietsregeling gestart. Dit maakt het fietsen voor werkgevers en werknemers bijzonder aantrekkelijk. Er is een vrije keuze uit fietsen. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed pedelec. In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets van de zaak voor elke doelgr..

Test de allernieuwste CUBE fietsen op de Bike MOTION

21-02-2020

Test de allernieuwste CUBE fietsen op de Bike MOTION   Het fietsseizoen gaat bijna van start en dat betekent dat Bike MOTION weer voor de deur staat. Ook CUBE is dit jaar van de partij! Tijdens de grootste fietsbeurs van de Benelux staan de alle..

Gazelle connect GPS protectie

21-02-2020

GPS protectie De connect fietsen van gazelle zijn voorzien van een gps protectie. Hiermee kan bij diefstal achterhaald worden waar de fiets zich bevindt. Neemt iemand uw fiets mee. dan komt het opsporingsteam na melding op de app direct in actie om de fiets terug te vinden. Dat de fiets goed beveiligd is, is duidelijk te zien vlakbij het slot. Hierdoor zal de dief wel 3 keer nadenken voordat hij ..

(Re)cycle oude binnenbanden via Vliek Tweewielers!

17-12-2019

Wist u dat de oude binnenbanden bij ons allemaal bewaard worden voor hergebruik? In 2015 is Schwalbe begonnen met het te verzamelen van oude binnenbanden voor het recyclen voor de productie van nieuwe binnenbanden. Dit is begonnen in Duitsland en is inmiddels doorgevoerd in de Benelux. Elke Schwalbe binnenband is 100% recyclebaar en bestaat momenteel voor 20% uit gerecycled materiaal...

Interessante winterproducten

16-12-2019

Overschoenen Niemand houdt van koude en natte voeten op de fiets! De verschillen in overschoenen leest u hier!  https://www.vliektweewielers.nl/overschoenen                Fietsverlichting  Het is belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Zeker in de donkere wintermaanden. Alles weten over verlichting? klik op: https://www.vliektwe..

Geslaagde 4e editie Vliek's nightride!

02-12-2019

Vrijdag 29 november vond de 4e Nigthride plaats, een initiatief van Vliek Tweewielers Ermelo, de rijwielspecialist aan de Groeneweg 17 in Ermelo. Meefietsen gaf de 30 deelnemers kennelijk zo’n enorme boost, een ongekend blij gevoel, vol met adrenaline, dat de groep binnen twee uur weer terug was. Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas. Lekker vlot “Het ging lekker vlot”, ..

Opvallende nieuwe modellen in de Cube 2020 collectie

25-10-2019

Cube fietsen 2020 te bewonderen bij Vliek tweewielers in Ermelo! 25-10-2019 De nieuwste fietsen van Cube zijn al een tijdje online te bezichtigen. De laatste weken zijn er al vele modellen binnengekomen. De nieuwste mountainbikes en e-bikes van Cube zijn al te bewonderen in de winkel. Hier leest u alvast de feitjes over de opvallendste nieuwste modellen van Cube. Cube Kathman..

Geslaagde fietsverlichtingactie op DVS 33 Ermelo samen met de ANWB

19-10-2019

Ruim 200 fietsen gecontroleerd bij DVS'33 Ermelo ERMELO Een deel van de fietsenparkeerplaats bij DVS'33 in Ermelo werd donderdag omgetoverd tot een keurstation voor fietsen. Ruim tweehonderd fietsen zijn door Vliek Tweewielers en de ANWB gecontroleerd op veiligheid. De nadruk lag hierbij op zichtbaarheid.  KWALITEIT ,,We doen deze actie bij DVS&..

Uitslagen Vliek's Run bike Run 12-10-2019

15-10-2019

Zaterdag 12 oktober was de tweede editie van de Runbike Run. Georganiseerd door Athlos en sponsor Vliek Tweewielers.  Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas Zwaar parcours Zo’n 70 deelnemers, waaronder Rik Vliek ( broer van Berend), werden om 10.30 uur ‘weggeschoten’ door Rikkert Vliek (vader van Berend). De sportievelingen wachtte een zwaar parcours van 2,5 km har..

Extra voordelig onderhoud in de winter bij Vliek tweewielers!

11-10-2019

  Zoals u van ons gewend bent hebben wij in de wintermaanden weer een actie met voordeliger fietsonderhoud. De gouden onderhoudsbeurten bieden wij aan voor de prijs van een zilveren onderhoudsbeurt!  Via onderstaande button kunt u zelf de reparatie afspraak maken. Zelf een reparatie afspraak inplannen  (Klik winteractie aan)      ..