Nieuws

Uitslagen Vliek's RunBikeRun

12-11-2018

Tanya Pit en Albert Poortinga hebben zaterdag 27 oktober, de prijs in de wacht gesleept als Beste Ermeloer in de categorieën vrouw en man bij Athlos Vliek RunBikeRun. De RunBikeRun bleek een pittige uitdaging met eerst 2,5 km hardlopen, vervolgens 12 km mountainbiken, om af te sluiten met 2,5 km hardlopen, op en rond de atletiekaccommodatie van Athlos aan de Strokelweg 9 in Harderwijk, o..

Succesvolle fietsverlichting actie samen met de ANWB op DVS 33

29-10-2018

Woensdag 24 oktober Verlichtingsactie  Samen met Anne Toes van de ANWB hebben Rikkert en Berend Vliek er voor gezorgd dat de kinderen van DVS 33 weer veilig over straat kunnen. Woensdag 24 oktober stonden ze klaar om de verlichting van de fietsen te repareren. Daarnaast kreeg iedereen een setje noodverlichting mee voor eventuele noodgevallen.  Waarom op de fietsnaar DVS? &n..

Test de van Raam easy rider bij Vliek tweewielers!

19-10-2018

Van Raam testfiets Bij Vliek De komende 3 weken is het mogelijk om de van Raam easyrider fiets te komen testen. Het model wat hier staat is de elektrische van Raam easyrider.  - Comfortabele zitting met rugsteun - Zeer goede rij eigenschappen door laag zwaartepunt - Voorwaartse trapbeweging voor meer comfort - Stabiel en veilig - Korte draaicirkel - Instelbare stoel - Kan door een n..

Test de nieuwste elektrische Cube ATB bij Vliek!

11-10-2018

Cube reaction hybrid SL 500 De nieuwste Cube reaction hybrid sl heeft een volledig geintegreerde powertube accu, is nog strakker afgwerkt en heeft een sterke bosch CX middenmotor. De hele fiets is verbeterd voor de beste rijprestaties. Zo zijn de banden extra breed, zit er een soepele Rockshox rudy gold voorvork in de fiets. En is het versnellingsbereik groot door de 11-46 cassette.  Voor..

Geef je op voor Vliek's nightride van vrijdag 14 december!

11-10-2018

Vrijdag 14 december Net als de vorige jaren organiseren wij weer een gezellige fietstocht door de bossen van Ermelo. De afstand is ongeveer 25 kilometer.  Helm en verlichting verplicht De tocht is s'avonds. Daarom is het verplicht een helm te dragen en verlichting op de fiets te hebben. Verlichting wordt geregeld. deze avond kunnen er setjes BBB verlichting geleend worden..

Prijswinnaar zomerpuzzel bekend!

11-10-2018

In augustus was er een speciale editie van 'het kontakt'. Hier stonden vele puzzels in en ook wij hadden een prijs beschikbaar gesteld. Meer dan 100 personen leverden de juiste oplossing van de puzzel in. Uit al deze deelnemers werd een winnaar gekozen.  Het is Jolanda geworden uit Hierden. Oplossing Alle inzendingen hadden de juiste oplossing opgestuurd. Het juiste antwoord was ..

De week van de duurzaamheid.

06-10-2018

De week van de duurzamheid Zaterdag 6 oktober tot en met zaterdag 13 oktober staat in het teken van de week van de duurzamheid. Bekijk alle activiteiten van de week op http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/ Met Vliek Tweewielers geven wij deze week 10% korting op de fietsen met snaar aandrijving.                           &nbs..

Ortlieb fietstassen nieuw in het assortiment

10-09-2018

Vanaf heden zijn de ortlieb fietstassen ook te verkrijgen bij Vliek Tweewielers in Ermelo! Waterdicht  Alle Ortlieb fietstassen zijn 100% waterdicht. Ortlieb maakt gebruik van een hoogfrequentie lasmethode waardoor ze alle genaaide of geplakte producten overtreffen. Dit geld voor elke fietstassen. Voortassen, achtertassen, stuurtassen of zadeltas. zonder enige uitzondering!  5 jaar ..

Vliek's fietstocht van dinsdag 12 juni

13-06-2018

3e editie  Er wordt aan het verslag gewerkt  180 deelnemers   Er wordt aan het verslag gewerkt  Antwoorden prijsvragen en winnaars 1. Hoeveel parkeerplekken voor auto’s zijn er op de parkeerplaats van Bosbad Putten?  452   2. U passeert een watervalletje. Wanneer werd deze omgebouwd tot een ‘romantisch’ plekje?  1909  ..

Bert Cameron nieuwe monteur in de werkplaats

25-05-2018

Nieuwe monteur in de werkplaats: Bert Cameron Eind april is Bert Cameron bij ons begonnen als extra monteur in de werkplaats. We hebben het in de werkplaats erg druk gehad de laatste maanden en merkten dat u soms langer op de reparatie moest wachten dan wat u van ons gewend mag zijn. Daarom hebben we voor de drukke periode (april tm september) een extra kracht aangenomen. Hierdoor is de wachtti..

Belangrijke informatie privacy wetgeving

25-05-2018

Vanaf 25 mei veranderen de regels over het gebruik van (persoons)gegevens.  In het kort: - Wij gebruiken uw gegevens alleen waarvoor u ze aan ons verstrekt. ( in de meeste gevallen gaat het om berichten over het onderhoud van de fiets en de nieuwsbrief eens in de 6 weken).  - Wij uw gegevens niet langer dan noodzakelijk  - Wij hebben de privacyregels- en cookieverklaring aan..

Schrijf je in voor Vliek's fietstocht!

22-05-2018

Vliek Tweewielers Ermelo rijdt opnieuw de populaire fiets-puzzel-tocht 16 mei 2018 16:02 Laatste update: 16-05-2018 16:06 Door ermelo Deel dit          Fotoserie  Foto: Grietje-Akke de Haas Vliek Tweewielers organiseert voor derde maal de gezelligste fietstocht van Ermelo die gepaard ga..

Collega gezocht!

19-02-2018

Junior verkoper met passie voor fietsen m/v   Vliek Tweewielers in het kort Een fietsenzaak waar service, kwaliteit en contact met de klant centraal staat. Ruime openingstijden (ma tm vrijdag van 08.00 uur tot en met 18.00 uur zaterdag van 08.00 uur tot en met 17.00 uur.) Verkoop, reparatie en verhuur van alle soorten fietsen Familiebedrijf in een pand waar al meer dan 80 jaar fie..

Update webshop Vliek tweewielers

12-02-2018

Update webshop Vliek Tweewielers De webshop heeft deze winter een grote update gehad. Alle producten die u kunt vinden in onze winkel staan nu appart op de webshop. Dit kunt u zien door de tekst 'op voorraad in de winkel'. Zie onderstaande afbeelding.  Naast onderdelen en accessoires zijn ook alle fietsen te uit de winkel te vinden op de webshop. Zowel de nieuwe fietsen al..

Cube uitverkoop collectie 2017

11-12-2017

Grote keuze uit afgeprijste Cube mountainbikes bij Vliek Tweewielers!  De 2018 collectie van Cube is al te bewonderen bij ons in de winkel! Maar mocht er tussen onze huidige 2017 collectie nog een geschikte fiets voor je tussen zitten dan is dit de kans!   Enkele voorbeelden:  Cube reaction GTC Pro 19 inch van €1799 naar €1619,10        &n..