Nieuws

Vliek's fietstocht dinsdag 18 juni!

05-06-2019

Vliek Tweewielers organiseert voor vierde maal de gezelligste fietstocht van Ermelo die gepaard gaat met een zweempje competitie. Hoe populair Vlieks fiets-puzzel-tocht is bewees de editie van 2018. Toen deden zo’n 200 deelnemers mee. De 4e editie van Vlieks fiets-puzzel-tocht vindt plaats op dinsdagavond 18 juni: start tussen 18.00 – 19.00 uur bij Vliek Tweewielers op de dam aan de..

Smart fietsen met het COBI systeem

11-02-2019

Smart fietsen met het slimme systeem van COBI HEt COBI systeem is een gemakkelijk systeem waarbij uw smartphone de functie van de display overneemt. Via de COBI app kunt u gebruik maken van allerlei extra functies zoals bijvoorbeeld navigeren, muziek luisteren en handsfree bellen. De bediening zit op het stuur, zodat u de aandacht op de weg kan houden. Eenvoudig te plaatsen  Het s..

Henk Jan Makaske 12,5 jaar in dienst!

06-02-2019

Eigenlijk ‘moest’ het koperen jubileum van Henk-Jan Makaske als fietstechnicus bij Vliek Tweewielers Ermelo in februari 2018 worden gevierd. Door de gezondheidsomstandigheden van eigenaar Rikkert en de daarop volgend drukke periode vanwege de schitterende zomer, werd onlangs gevierd dat Henk-Jan 12,5 jaar in dienst is bij de fietsspecialist aan de Groeneweg 17.  “Hij heef..

Koga Pace collectie

06-02-2019

De nieuwe PACE lijn van Koga! De Koga PACE is een samenspel van design en technologie speciaal ontworpen voor mensen zoals jij. Mensen die sportief en dynamisch voortbewegen, maar wel naar ultiem comfort belangen. PACE vervult de verlangens met een speciaal ontworpen frame en de meest luxe onderdelen van Shimano, gates of bijvoorbeeld Bosch.  Bekijk de Koga PACE fietsen bij ..

Gazelle grenoble c7 hmb Elite

06-02-2019

Nu te bewonderen bij Vliek Tweewielers!  Comfortabel De Gazelle grenoble fietsen zijn erg comfortabel door de rechte zit op de fiets. De accu en de motor zijn te vinden in het midden van de fiets. Door het lage zwaartepunt zorgt dit voor een zeer goede wegligging. De fiets ondersteunt rechtstreeks op de trapas. wat zorgt voor een optimale rij ervaring! Veilig Deze ..

Laat uw schijfremmen inremmen bij Vliek Tweewielers in Ermelo

05-02-2019

Uw schijfremblokken inremmen bij Vliek Tweewielers Goed inremmen van nieuwe remblokken op schijfremmen is belangrijk voor de levensduur. Cyclon International B.V. heeft hiervoor een systeem ontwikkeld waarmee het inremmen in zeer korte tijd gedaan kan worden. Vliek Tweewielers beschikt sinds kort over deze machine. Inremmen? Het inremmen van schijfremmen is zeer belangrijk. Het voor..

Grote keuze in gebruikte fietsen!

28-11-2018

Groot assortiment gebruikte (elektische) fietsen Drukte wegens goed weer Afgelopen jaar was het geweldig fietsweer tot en met oktober. Hierdoor is het erg druk geweest met reparatie en met de verkoop van nieuwe fietsen. Er was minder tijd voor het opknappen van gebruikte fietsen.  Ruim aanbod Inmiddels is dit veranderd. Er is momenteel weer en grote keuze in gebruikte fietsen. Wist u da..

Bodyscan fietsmeting

27-11-2018

Fietsplezier begint bij een prettige zithouding! Scan Prettig fietsen begint bij het uitzoeken van een goede zithouding. Deze houding kunnen wij bepalen doormiddel van de bodyscan. Wij meten verschillende punten van uw lichaam op. Het duurt ongeveer 5 a 10 minuten. Met een lasertje worden de verschillende lichaamspunten gescand.  Juiste fietsafstellingen Uit de scan komt een advies ..

Bekijk de nieuwste speed pedelec's bij Vliek!

15-11-2018

Vliek tweewielers RDW erkend  Vliek Tweewielers is Wij zijn rdw erkend. Dit wil zeggen dat u de speed e-bikes nu ook kunt kopen bij Vliek Tweewielers in Ermelo. De Gazelle cityzen speed 380 is bij ons in de winkel te bewonderen. En kan eventueel ook gebruikt worden voor een proefrit.  Gazelle cityzen speed 380 (€ 4399) De Gazelle cityzen heeft een topsnelheid van 45 km per..

Uitslagen Vliek's RunBikeRun

12-11-2018

Tanya Pit en Albert Poortinga hebben zaterdag 27 oktober, de prijs in de wacht gesleept als Beste Ermeloer in de categorieën vrouw en man bij Athlos Vliek RunBikeRun. De RunBikeRun bleek een pittige uitdaging met eerst 2,5 km hardlopen, vervolgens 12 km mountainbiken, om af te sluiten met 2,5 km hardlopen, op en rond de atletiekaccommodatie van Athlos aan de Strokelweg 9 in Harderwijk, o..

Succesvolle fietsverlichting actie samen met de ANWB op DVS 33

29-10-2018

Woensdag 24 oktober Verlichtingsactie  Samen met Anne Toes van de ANWB hebben Rikkert en Berend Vliek er voor gezorgd dat de kinderen van DVS 33 weer veilig over straat kunnen. Woensdag 24 oktober stonden ze klaar om de verlichting van de fietsen te repareren. Daarnaast kreeg iedereen een setje noodverlichting mee voor eventuele noodgevallen.  Waarom op de fietsnaar DVS? &n..

Prijswinnaar zomerpuzzel bekend!

11-10-2018

In augustus was er een speciale editie van 'het kontakt'. Hier stonden vele puzzels in en ook wij hadden een prijs beschikbaar gesteld. Meer dan 100 personen leverden de juiste oplossing van de puzzel in. Uit al deze deelnemers werd een winnaar gekozen.  Het is Jolanda geworden uit Hierden. Oplossing Alle inzendingen hadden de juiste oplossing opgestuurd. Het juiste antwoord was ..

Geef je op voor Vliek's nightride van vrijdag 14 december!

11-10-2018

Vrijdag 14 december Net als de vorige jaren organiseren wij weer een gezellige fietstocht door de bossen van Ermelo. De afstand is ongeveer 25 kilometer. De route is uiteraard aangepast omdat er niet overal in het bos gefietst mag worden na zonsondergang.   Helm en verlichting verplicht De tocht is s'avonds. Daarom is het verplicht een helm te dragen en verlichting op de fiets..

Voordelig onderhoud in de winter!

11-10-2018

In de maanden december en januari is het onderhoud van de fiets extra voordelig bij Vliek tweewielers!  Zoals elk jaar kan de fiets in de winter extra voordelig gerepareerd worden bij Vliek Tweewielers. Voor een gouden onderhoudsbeurt betaald u deze maanden het bedrag van een zilveren onderhoudsbeurt. Dit scheelt al 20 euro op een stadsfiets en 25 euro op een elektrische- of sport- fiets.&nb..

Test de nieuwste elektrische Cube ATB bij Vliek!

11-10-2018

Cube reaction hybrid SL 500 De nieuwste Cube reaction hybrid sl heeft een volledig geintegreerde powertube accu, is nog strakker afgwerkt en heeft een sterke bosch CX middenmotor. De hele fiets is verbeterd voor de beste rijprestaties. Zo zijn de banden extra breed, zit er een soepele Rockshox rudy gold voorvork in de fiets. En is het versnellingsbereik groot door de 11-46 cassette.  Voor..