Nieuws

Tips voor het onderhoud van de elektrische fiets in de winter

13-12-2022

Maak je fiets klaar voor het najaar Een elektrische fiets heeft in de winter extra aandacht nodig om zo lang mogelijk van de e-bike te kunnen blijven genieten. Hierbij geven wij een aantal tips voor het onderhoud in de winter.  1. Maak de elektrische fiets schoon Bewegende delen Om roest te voorkomen, is het belangrijk de bewegende delen extra aandacht te geven. Reinig de fietsketti..

Winterproducten voor de fiets

24-10-2022

Aanbevolen winterproducten Bij Vliek Tweewielers hebben we vele leuke accessoires voor de fiets. Mocht u nog een leuk winters kado zoeken voor de fanatieke fietser, kom dan eens kijken in de winkel. Een aantal geschikte winterproducten hebben wij hier geselecteerd:  Onderhoud fiets  Schwalbe schoonmaakset                      ..

Geslaagde fietsverlichting actie bij DVS 33!

24-10-2022

Geslaagde fietsverlichting actie samen met de ANWB!  In samenwerking met de ANWB is er woensdag 20 oktober weer een geslaagde fietsverlichtingactie geweest op het sportpark van DVS 33 in Ermelo. Goede fietsverlichting zorgt er voor dat je goed zichtbaar bent en zorgt voor een kleinere kans op een aanrijding. DVS'33 vindt het belangrijk dat haar leden veilig naar de club fietsen. Zeker nu..

Onderhoud voorvork bij Vliek tweewielers

24-10-2022

Voorvork service & onderhoud Ook voor de reparatie van uw mountainbike bent u bij Vliek Tweewielers aan het juiste adres. De voorvork van de atb heeft hierbij exra aandacht nodig. Er zijn 3 redenen om de voorvork elk jaar langs te brengen voor onderhoud:  Resulteert in een langere levensduur van de voorvork en demper! Soepele ritjes op de trails, dit wil natuurlijk iedereen!..

Voordelig onderhoud in november en december bij Vliek Tweewielers!

22-10-2022

Onderhoud de fiets dit jaar nog voordelig!  In de maanden november en december is het onderhoud van de fiets extra voordelig bij ons. Deze periode kunt u de fiets brengen voor een gouden onderhoudsbeurt voor de prijs van een zilveren beurt. afhankelijk van het type fiets scheelt dit 20,25 of zelfs 30 euro per onderhoudsbeurt!  Online inplannen U kunt direct een afspraak inplannen vo..

Groot assortiment kinder- schoolfietsen

21-10-2022

Veel keuze uit kinder- schoolfietsen Momenteel kunt u verschillende kinderfietsen bij ons in de winkel vinden. Afgelopen 2 jaar was het aanbod wat minder in verband met de leverproblemen van de leveranciers van de kinderfietsen. Gelukkig is het probleem opgelost en is het momenteel weer mogelijk om een geschikte schoolfiets bij ons in de winkel uit te zoeken.  De merken kinderfiets..

Op zoek naar een vaderdagkado?

10-06-2022

Geschikte kado's voor de fietsende vader!  Vaderdag 19 juni 2022 Het is weer bijna vaderdag. Heb je nog geen leuk vaderdagkado? En is je vader een echte fietsfanaat? Dan zijn dit misschien wel geschikte kadootjes. Natuurlijk is er nog veel meer in de winkel te vinden dus kom ook vooral langs in de winkel om wat leuks voor jouw vader uit te zoeken!   Hieronder een select..

Fietshelmen voor de e-bike

10-06-2022

Fietshelmen voor de e-bike. Niet verplicht, wel verstandig. Het is momenteel niet verplicht een helm te dragen op de e-bike. Maar voor de veiligheid en extra zichtbaarheid kunt u er wel voor kiezen er eentje aan te schaffen.  Hoe zoekt u nou de juiste helm uit?  Het is nog niet eenvoudig een juiste helm uit te zoeken. Iedereen heeft een ander gevormd hoofd dus er zijn vele verschill..

Nieuwe leen e-bikes!

10-06-2022

Geschikte elektrische Gazelle leenfietsen bij Vliek Tweewielers Wanneer u uw elektrische fiets voor onderhoud of reparatie brengt kunt u een elektrische leenfiets meekrijgen. We hebben vandaag de nieuwste leenfietsen klaargemaakt en kunnen de komende jaren u dus weer verzekeren een goede leenfiets aan te bieden bij langer durende reparaties. Mocht u een fiets bij ons gekocht hebben en toch met pe..

Vliek's fietstocht 21 juni 2022!

07-06-2022

Dinsdagavond 21 juni 2022, reserveer deze datum alvast in je agenda. Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17 in Ermelo organiseert dan namelijk voor de vijfde keer zijn vermaarde gratis fiets-puzzel-tocht. De start is bij Vliek Tweewielers op de dam tussen 18.00 – 19.00. Het wordt een extra feestelijke editie, mét de traditionele bere-gezellige afterparty waar onder het genot van een ha..

Aanpassingen enra fietsverzekeringen

31-03-2022

Aanpassingen fietsverzekeringen per 1 april   Diefstal van elektrische fietsen wordt een steeds groter probleem. Ook in de omgeving Ermelo wordt er steeds meer gestolen. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen zijn er nieuwe voorwaarden vanuit de verzekering opgesteld. Beveilig uw fiets goed Het is van groot belang dat uw u fiets goed te beveiligen. De basisbeveiliging voor iedere fiet..

Het nieuwste model van Carqon!

25-02-2022

Carqon cruise Carqon heeft een hele nieuwe bakfiets ontworpen. Naast de Carqon Classic is er dan nu de Carqon Cruise!  Dit is de tweede familiebakfiets van Carqon en heeft een opvallende, nieuw ontworpen bak met een unieke beschermkraag. De Carqon Cruise voldoet aan dezelfde hoogwaardige specificaties als de Carqon Classic  Wat zijn de verschillen?  Het grootste vers..

Nieuw in het assortiment: Specialized E-bikes!

13-12-2021

Vliek tweewielers trotse dealer van Specialized  We gaan het jaar 2022 in als trotse dealer van het merk Specialized. Dit is een innovatief merk wat sportieve elektrische fietsen levert van topkwaliteit!  In onze winkel zijn al vele modellen te bewonderen. Kom gerust langs voor meer informatie of een proefrit.  Meer info over Specialized Het merk is opgericht in 1974 en staat ..

Vacature: monteur bij Vliek tweewielers!

12-07-2021

Vacatures: Monteur bij Vliek Tweewielers in Ermelo! Functieomschrijving Voor in onze fietsenwinkel zoeken wij een ervaren monteur met affiniteit voor fietsen. In onze winkel is de werkplaats gescheiden van de winkel. Je houdt je dus vooral bezig met de service en onderhoud van de fietsen. Omdat wij gespecialiceerd zijn in elektrische fietsen is dit een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je we..

Gazelle No1 Speedpedelec e-bike van het jaar!

05-05-2021

Gazelle No1 Speedpedelec  ..