Advies op maat
Ruim assortiment
Fietsplezier
Alleen A-merken

Over Vliek

Voor het kopen van een nieuwe of gebruikte fiets bent u bij Vliek Tweewielers aan het juiste adres. In onze showroom kunt u zich uitgebreid laten informeren over de fietsen. Dinsdag tot en met zaterdag staan wij vanaf 08.00 uur klaar om u te ontvangen. Alle soorten fietsen kunt u vinden bij Vliek Tweewielers en het is altijd mogelijk om een uitgebreide proefrit te maken.

Maak een afspraak
Over Vliek
Unsplash

Winkel

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van fietsen en bijbehorende onderdelen & accessoires. Alles wat met fietsen te maken heeft kunt u vinden bij Vliek Tweewielers. Merken zoals Gazelle, Koga, Cortina, Alpina, Cube en meer zijn in onze winkel te bewonderen. De nieuwste elektrische fietsen staan in de winkel bij Vliek Tweewielers. Daarnaast hebben wij vele e-bikes die altijd getest kunnen worden. Deze staan dus altijd klaar voor een proefrit! Wij vertellen graag over de verschillende systemen en helpen u graag met het uitzoeken van de fiets die het beste bij u past!

Showroom

In de winkel is een ruime showroom. Hier vindt u een ruim aanbod van kinderfietsen, transportfietsen, tweedehands elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, niet elektrische stadsfietsen en hybride fietsen. 

Unsplash
Unsplash

Sportafdeling

Op de ruime sportafdeling van ongeveer 80 vierkante meter vindt u fietsen van de merken Focus en Cube. De fietsen van CUBE zijn sinds oktober 2015 te krijgen bij Vliek Tweewielers. Het Duitse merk CUBE is in 15 jaar tijd één van de grootste mountainbike merken van Europa geworden. De mountainbikes staan bekend om de Duitse kwaliteit en is het sterkst groeiende merk van Nederland. CUBE staat voor kwaliteit en betaalbaarheid. De mountainbikes zijn goed afgemonteerd tegen een betaalbare prijs.

Werkplaats

Naast de winkel is een ruime werkplaats aanwezig. Hier staan opgeleide monteurs 5 dagen per week klaar om jouw fietsproblemen op te lossen. Maak een afspraak voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. Of kom langs voor kleine reparaties.

Unsplash

Altijd persoonlijk advies

Of je nu een fervent mountainbiker bent die op zoek is naar de nieuwste technologieën, een stadsbewoner die een betrouwbare stadsfiets nodig heeft, of een gezin dat op zoek is naar fietsen voor weekenduitjes, het personeel staat paraat met deskundig advies. We delen niet alleen kennis over de verschillende modellen en merken, maar ook tips over onderhoud, accessoires en de juiste maat van de fiets.

Unsplash