Advies op maat
Ruim assortiment
Fietsplezier
Alleen A-merken

Fietsverhuur

Bij Vliek Tweewielers kunt u terecht als u van plan bent een fiets te huren in de omgeving van Ermelo. Dit dorp ligt op de veluwe, één van de mooiste fietsgebieden in Nederland! Ermelo is een prachtige bosrijke gemeente, opgedeeld is in 3 zones. Aan de westkant is de randmeerzone te vinden, aan de oostkant vindt u de agrarische- en boszone. In de nabije omgeving zijn veel bezienswaardigheden te vinden.

Fiets reserveren
Fietsverhuur
Unsplash

Verhuur elektrische fiets

Het huren van een elektrische fiets is mogelijk bij Vliek Tweewielers. Dit zijn luxe modellen met middenmotor. De actieradius van de fietsen ligt tussen de 50 en de 140 km
Bij ons kunt u een kaart van de omgeving krijgen met waar de knooppunten aangegeven worden. 
De auto is gratis te parkeren op de ruime nabij gelegen parkeerplaats.

Legitimatie is verplicht.  De bezorg- of haalkosten zijn € 7,50 per 8 fietsen (Bezorgen en halen vanaf een bedrag van 100 euro en alleen mogelijk in overleg) 

Leuke fietsroutes rondom Ermelo

In de nabije omgeving van Ermelo veel bezienswaardigheden te vinden. Een aantal prachtige fietsplekjes zijn bijvoorbeeld het Solsche Gat, het onderduikers hol bij drie, de Ermelose heide en het kasteel Staverden in het kleinste stadje van Nederland. De bosrijke omgeving op de Veluwe is een prachtig fietsgebied! Het is geschikt voor alle soorten fietsers. Een gezellig toertochtje op de stadsfiets? Een lange rit op de e-bike? Of een uitdagende mountainbike rit? Het kan allemaal rondom Ermelo! 

Aanbevolen toertochten: 
De Parel van de Veluwe
Landgoed Staverden (zie video)
Nightride Vliek

Zelf een route inplannen? 
https://www.route.nl/routes/fietsroutes

Prijslijst fietsverhuur

Prijslijst fietsverhuur 1 dag 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5-7 dagen
Elektrische fiets € 25 € 48 € 70 € 90 € 115
Gazelle Makki (elektrische bakfiets) € 50 € 90 € 130 € 170 € 210

Let op: momtenteel verhuren wij alleen nog elektrische stadsfietsen en elektrische bakfietsen. Voor alle andere type fietsen kunt u terecht bij: https://www.fietsenverhuurermelo.nl/

Voor mountainbikes kunt u ook terecht bij: https://veluwemountainbike.nl/

Over Vliek

Vliek Tweewielers in Ermelo is uw regionale fietsenwinkel. Ons assortiment omvat retro stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Daarnaast hebben wij een zeer omvangrijk assortiment onderdelen, accessoires, kleding en kinderzitjes. In onze werkplaats kunt u terecht voor alles wat met fiets reparaties te maken heeft. Onze goed opgeleide monteurs adviseren u over uw fiets en herstellen uw fiets met het nieuwste gereedschap. Service en kwaliteit kunt u verwachten bij Vliek Tweewielers in Ermelo.

Unsplash