Cube fietsen ermelo

Het kopen van een Cube mountainbike of racefiets doet u bij Vliek in Ermelo!

     

 

Wat kunt u verwachten als u een Cube fiets bij Vliek Tweewielers koopt? 
 

1. Professionele service
2. Advies op maat
3. Garantie

4. De mogelijkheid een fiets in te ruilen. 


1. Professionele service 
De nieuwe fiets wordt 100% rijklaar afgeleverd. De uitgezochte onderdelen worden gemonteerd en de fiets wordt naar uw lengte afgesteld. Wij hebben een meetsysteem waarmee wij u opmeten. Met behulp van dit meetsysteem kunnen wij de juiste framemaat en de juiste afstellingen van de fiets bepalen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd de eerste onderhoudsbeurt gratis (na 800 km) en krijgt u korting op de 2e en derde onderhoudsbeurt.


2. Advies op maat
Welke framemaat moet ik hebben? Welke bandenmaat past het beste bij mij? Wat voor afmontage wil ik op de fiets? Welke fiets past het beste bij mijn rijgedrag? Full suspension of hardtail? Allemaal vragen waar wij tijdens het verkoopgesprek antwoord op geven. 


3. Garantie
De bijbehorende garantie krijgt u uiteraard ook bij ons. Bij garantie gevallen kunt u gewoon langskomen bij ons in de winkel. wij kijken of het garantie is en handelen het netjes af. Alle garantie gevallen zijn weer anders dus het wordt altijd per geval bekeken. 

Wel zijn er een aantal standaard garantie regels bij Cube:
Op alle Cube fietsen zit standaard een garantie van 2 jaar. (slijtage onderdelen uitgezonderd). Wat hier onder valt zijn bijvoorbeeld de wielen, de voorvork enzovoorts.
Voor garantie op de frames geldt:  
Aluminium frames     3 jaar 
Carbon frames           6 jaa
r  

Bekijk de collectie en de technieken op de officiele website van Cube. 
4. De mogelijkheid een fiets in te ruilen 
Wilt u uw huidige fiets inruilen? Dit is mogelijk. Neem uw fiets mee zodat wij de inruilprijs van de fiets kunnen bepalen. Let wel op. 

Voor bijbehorende accessoires:

Lazer Helmen
Mio fietsnavigatie
Fietscomputers
Camelbak
Cube onderdelen
BBB onderdelen
Meer informatie over cube 
Op onze sportafdeling is de nieuwste collectie van Cube te bewonderen. Cube is marktleider in Europa op het gebied van mountainbikes en staat voor een uitstekende kwaliteit. De afgelopen jaren heeft cube naam gemaakt met de Agree- en de Reaction serie. Deze modellen zijn niet meer weg te denken in de fietswereld. In 2015 en 2016 reed het profteam Wanty op de Cube fietsen. Stuk voor stuk waren de profs onder de indruk van de Cube frames. Cube maakt vooral naam met de mountainbike collectie. Voor elk type mountainbiker maakt Cube een geschikte fiets. Het aanbod is enorm en de mountainbikes zijn in elke prijsklasse te vinden. De Frames in de hogere prijsklasse hebben een sportievere geometrie dan de mountainbikes in het lagere segment. Zoekt u een goede sportieve mountainbike met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Dan is Cube het merk voor u!