Fietsverlichting

In de donkere korte winterdagen is het belangrijk om goed gezien te worden op de fiets. Goede fietsverlichting helpt daar bij. 

Voorlicht: ​
Voor diegene die na zonsondergang nog een leuke fietstocht willen doen hebben wij de BBB strike lampen in onze winkel. Deze lamp is te krijgen in een 500 lumen (€59,95) en een 1000 lumen (€79,95) variant. In tegenstelling tot vele andere lampen houdt deze lamp het lang vol in de hoogste stand. De batterij duur in de 1000 lumen stand is 2 uur!

Bekijk de lampentest van het blad Fiets.
https://www.fiets.nl/2019/09/26/8-lampensets-getest/

Achterlicht: 
Een goed achterlicht is de Elips duxo Xb. Met 2 AA batterijen gaat dit achterlicht zeker de hele winter mee. Hij komt vaak goed uit de testen. Met dit achterlicht valt u goed op. Bijzondere verlichting 
1. Reelight SL150 steady light
Geen batterijen en geen dynamo nodig met de SL150 steady light! Deze bijzondere verlichting is vrijwel op alle fietsmodellen te monteren. Dit licht knippert niet maar brand constant. De twee magneten worden in de spaken bevestigd. Er ontstaat wrijving wanneer deze magneet langs de lamp gaat. Hierdoor wekt deze verlichting zijn eigen energie op. Deze verlichtingset heeft een zeer lange levensduur. 


2. Ikzilight goodnight twins
Met deze usb oplaadbare verlichting bent u zichtbaar tot wel 1000 meter. Batterijen zijn niet nodig. 
Zie ook: https://www.vliektweewielers.nl/nieuws/fietsverlichting-actie