Gazelle Ultimate

Gazelle ultimate fietsen

Exclusief bij Vliek Tweewielers! 


Wanneer u kiest voor een Gazelle ultimate elektrische fiets weet u zeker dat het goed zit. Tot in detail is er nagedacht over deze fiets. 

Licht
De Gazelle ultimate fietsen zijn niet alleen licht van gewicht, maar zijn qua rijervaring ook zeer licht. De frames zijn van carbon of van hoogwaardig aluminium. 

Slim
In samenwerking met bekende leveranciers als Shimano, magura, philips en continental zijn de verschillende onderdelen perfect geintegreerd in de fiets. Voor u betekent dit dat de fiets comfortabel rijdt en een zeer strak uiterlijk heeft. 

Robuust
Bij deze fietsen worden alleen hoogwaardige onderdelen gebruikt. Alle fietsen worden uitvoerig getest in een testlaboratorium en bij deze fietsen hoeft u niet te verwachten dat u veel onderhoud moet plegen. Op het frame zit een levenslage garantie op materiaal en constructie fouten. er zit 10 jaar garantie op de niet verende en 5 jaar op de verende voorvorken. Bij de overige onderdelen is dit 2 jaar. 
 
Exclusief 

De Gazelle Ultimate fietsen zijn alleen te vinden bij de Premium dealers. Wat zijn de voordelen van een Gazelle premium dealer? 

- U vindt hier de meest uitgebreide collectie Gazelle-fietsen
- U vindt hier profesioneel, Gazelle-getraind personeel 
- U vindt hier exlusieve Gazelle fietsen en unieke actie fietsen.