Lease een fiets!

Het leasen van een fiets kan bij Vliek Tweewielers in Ermelo! 

Per 1 januari 2020 is de nieuwe fietsregeling gestart. Dit maakt het fietsen voor werkgevers en werknemers bijzonder aantrekkelijk. Er is een vrije keuze uit fietsen. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed pedelec. In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets van de zaak voor elke doelgroep interessant. Al rijd je een leaseauto, een leasefiets past daar prima bij. Ov-kaart van de zaak? Ook dan is de leasefiets een uitkomst. Bijvoorbeeld om naar het station te fietsen. Wordt de fiets alleen in het weekend gebruikt? ook geen probleem. Een fiets is het meest duurzame product en zorgt ook nog een voor beweging waardoor je fitter en vrolijker op het werk aankomt. 


Jouw voordelen:

- Zoek je droomfiets uit met een fiscaal voordeel tot wel 35%. Betaalt je werkgever mee? Dan loopt je voordeel ten opzichte van privé-aanschaf op tot wel 80%. 
- Je betaalt maandelijks een laag, vast leasebedrag. En na afloop van het contract kun je de fiets voordelig overnemen.
- Kies uit alle type fietsen en fietsmerken bij meer dan 1.000 lokale fietsenwinkels.
- Onbezorgd onderweg, want je leasefiets is altijd inclusief onderhoud en verzekering.

- Pech onderweg? Onbezorgd fietsen dankzij de 24/7 pechhulp.
 

Meer info

Voor alle informatie kun je het beste kijken op de website van lease-a-bike. Hier kunnen direct de maandelijke leasekosten berekend worden via de calculator en staat alles duidelijk omschreven voor de werknemer als voor de werkgever.


Direct naar de site van lease-a-bike!