Bijzondere fiets producten

Ook bij Vliek verkrijgbaar!

Hier vindt u de nieuwste uitvindingen op fietsgebied, bijzondere producten, of terwijl producten waarvan u misschien niet weet dat ze er zijn! 

Voor meer informatie over de producten klikt u op de afbeeldingen. 

Gaadi Binnenband
Een heel bijzondere binnenband. Doordat beide uiteindes dichtgemaakt zijn kunt u deze band eenvoudig in de fiets plaatsen. Bij een lekke band verwijdert u de oude binnenband en legt u deze band er zo in! Demontage van voor of achterwiel is niet nodig. 

Gaadi bnb 28x1.50 hv 40mm 

Zitkussen van Nietverkeed
Neemt u vaak de kinderen achterop en zitten ze liever wat zachter dan op de metalen achterdrager? Dan zijn de zitkussens van nietverkeerd ideaal! Een vrij nieuw product en duidelijk enen product waarvan je afvraagd waarom het nog niet eerder bestond!

  NV zitkussen met water print 

Sigma remlicht
Het kleine effeciente remlicht is ontwikkeld voor mechanische (bekabelde) remsystemen. Het product is met een duidelijk zichtbare rode LED uitgerust en wordt geactiveerd door de remhendel in te drukken. De montage vindt plaats middels een inbusbout op de remhoef bij het achterwiel. De stroom verkrijgt het remlichtje door een CR 2015 batterij (meegeleverd).

 Sigma remlicht zw   

Basil kantoor  tas
De ideale afneembare kantoortas. Makkelijke te plaatsen achterop de bagagedrager. Gemaakt van hoogwaardig katoen. met schouderriem, regenhoes, etui, ritsluiting en haken in de ritsluiting 

Basil kantoor tas Portland d bl                        

Topeak bidonhouder
Een bidonhouder voor de grote drinker! Deze bidonhouder is zelfs geschikt om plastic 1,5 liter flessen in te plaatsen! Ideaal voor lange fietstochten op de veluwe!