BH bikes testdagen zaterdag 18 en zondag 19 juni

BH bikes testdagen zaterdag 18 en zondag 19 juni

ROOSENDAAL – Voor de eerste keer in de Benelux organiseert BH Bikes zijn testdagen op het terrein van de Wieler Experience locatie in Roosendaal. Het test-event staat gepland voor 18 en 19 juni a.s.

 

Daar krijgen bezoekers een uitgelezen kans om een zeer grote greep uit het assortiment van BH Bikes te testen en te genieten van hun innovatieve modellen. De iLynx, Core, Xtep, AtomX, Lynx Race, SL1 en RS1 zullen onder anderen klaar staan om bereden te worden. De Wieler Experience is een gefaseerde wielerbaan van bijna een kilometer met de kasseistrook, de MTB trails en een pump-track. Het vormt volgens het merk de perfecte omgeving om de fietsen beter te leren kennen. “Je kan hier naar hartenlust testen en nog eens testen. Dit evenement is speciaal voor de consument gericht om kennis te maken met de 100-jarige Know-how van BH Bikes,” zegt country manager Jonathan Cartry. “Ook dealers die kennis willen maken met ons of verschillende modellen willen testen zijn zeker welkom.”

 

BH Bikes stelt de fiets af zodat rijders maximaal genieten

 

De BH Bikes Truck is volledig voorzien van alle faciliteiten en na ontvangst zullen de medewerkers de testrijders alles toelichten. Wanneer de keuze voor een testrit gemaakt is, zullen zij de fiets afstellen zodat de rijders maximaal kunnen genieten. Om het allemaal nog wat gezelliger te maken voorziet het merk de gasten van een hapje en een drankje. Het evenement is vrij toegankelijk vanaf 9.00u tot 17.00u. Inschrijving is niet nodig.