Opvallende nieuwe modellen in de Cube 2020 collectie

Opvallende nieuwe modellen in de Cube 2020 collectie

Cube fietsen 2020 te bewonderen bij Vliek tweewielers in Ermelo!


25-10-2019

De nieuwste fietsen van Cube zijn al een tijdje online te bezichtigen. De laatste weken zijn er al vele modellen binnengekomen. De nieuwste mountainbikes en e-bikes van Cube zijn al te bewonderen in de winkel.

Hier leest u alvast de feitjes over de opvallendste nieuwste modellen van Cube.

Cube Kathmandu  
CUBE Kathmandu Hybrid 45 2020
CUBE KATHMANDU HYBRID 45 - DE EERSTE SPEED PEDELEC VAN CUBE
De CUBE Kathmandu Hybrid 45 is de eerste elektrische fiets van CUBE die je tot 45 km/u ondersteuning geeft. In een zucht leg je flinke afstanden af. perfect als je niet met de auto naar je werk wilt. De fiets heeft de nieuwste generatie motor van Bosch gekregen; de Performance CX Generation 4. Met 350 watt weet hij de snelheid te genereren. Een krachtige motor vraag ook om een krachtige accu. Met de Bosch Powertube 625 zit je dan ook zeker gebeiteld.

CUBE 20" COMPACT SPORT HYBRID
CUBE 20
CUBE 20" COMPACT SPORT HYBRID - DE ELEKTRISCHE FIETS DIE IEDEREEN PASTDit is de elektrische fiets van CUBE die in "slechts" 1 maat komt. Ze hebben het frame zo ontworpen dat iedereen er comfortabel op zit. Het zadel en het stuur zijn altijd perfect in te stellen. Of je nu lang of wat kleiner bent, je wilt op deze fiets een rondje maken. De naam zegt het ook al, het is een compacte fiets. Ideaal om mee te nemen op vakantie in de caravan/camper of om mee naar het station te fietsen. De fiets komt in twee uitvoeringen. Je hebt de keuze tussen een naafversnelling en het sportieve model met de derailleur versnelling.


CUBE CARGO SPORT DUAL HYBRID

CUBE Cargo Sport Dual Hybrid

CUBE CARGO SPORT DUAL HYBRID - WAT EEN BAK VAN EEN FIETS
Net zo uniek als de speed-pedelec is de bakfiets van CUBE: de CUBe Cargo. Ideaal om de kinderen mee naar school te brengen of als je veel spullen vervoert. De bak is namelijk eenvoudig in te richten zoals jij wilt. De fiets wordt aangedreven door de betrouwbare Bosch motor: de Cargo Line Generation 4. Je kunt verschillende modellen kiezen. Zo is er een variant met naafversnelling en kun je kiezen voor de derailleur versnelling. Lange afstanden afleggen? Dan kun je voor een dubbele accu kiezen. 

CUBE CROSS RACE BLACK & RED 2020
CUBE Cross Race Black/Red 2020
CUBE CROSS RACE BLACK & RED 2020
Het instapmodel voor wie het avontuur op de ongebaande paden wilt aangaan. De zwarte kleur is in het gehele ontwerp meegenomen, inclusief de DT Swiss spaken. Uitgerust met de 105 groep van Shimano waarmee je 22 versnellingen hebt.

CUBE CROSS RACE PRO GREY & FLASHYELLOW 2020
CUBE Cross Race Pro Grey/ Flashyellow 2020

CUBE CROSS RACE PRO GREY & FLASHYELLOW 2020
Al eens een gele flits in het veld voorbij zien komen? Dit kan jij zijn met de Pro versie in de CUBE Cross Race serie van dit seizoen. Hij is superlicht, snel stijf en betrouwbaar. Uitgerust met Shimano 105, hydraulische schijfremmen en 35mm banden van Schwalbe; een must-have gravelfiets.


Klik hier voor de hele 2020 cube collectie!