Test de allernieuwste CUBE fietsen op de Bike MOTION

Test de allernieuwste CUBE fietsen op de Bike MOTION

Test de allernieuwste CUBE fietsen
op de Bike MOTION

 

Het fietsseizoen gaat bijna van start en dat betekent dat Bike MOTION weer voor de deur staat. Ook CUBE is dit jaar van de partij! Tijdens de grootste fietsbeurs van de Benelux staan de allernieuwste fietsen van CUBE voor je klaar om te bewonderen en te testen. Kom jij ook?

Dé plek om te testen

CUBE neemt een groot aantal testfietsen voor je mee, waaronder diverse hardtails en full suspension mountainbikes in verschillende maten. Op de beurs is een echt mountainbikeparcours gebouwd om de fietsen goed te kunnen testen. Trotseer de bruggen en kombochten of probeer je toekomstige bike uit op de pumptrack. Dé plek dus om je nieuwe CUBE uit te proberen.  
 

Hardtail, fully of misschien toch liever gravelen?


Ben je op zoek naar een hardtail mountainbike? Kom dan de CUBE Reaction C:62 Race eens testen. Het C:62 carbon maakt de fiets stijver, feller en lichter dan ooit. Gaan jouw ogen al twinkelen bij het zien van een full suspension? Dan zijn de Stereo 120 HPC TM en Stereo 150 C:62 SL met hun Agile Trail geometrie echt de fietsen die je moet proberen. Of doe eens gek en kijk eens wat je van onze e-mtb, de Stereo Hybrid 140 HPC, vindt.

Ook de gravelliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want ook de Nuroad Pro is van de partij. Deze alleskunner overbrugt de kloof tussen road en off-road. Er is geen ondergrond waarop deze lichtgewicht fiets zich niet thuis voelt. 

Kom 28 februari tot en met 1 maart naar Bike MOTION in Jaarbeurs Utrecht en kom jouw favoriete CUBE testen! Je vindt CUBE in hal 8 op stand 46.
 
 
Koop nu je tickets!
 
 
 

START VAN DE CUBE TRY AND BUY TOUR

 
Bike MOTION is meteen de start van de CUBE TRY AND BUY Tour. Vind je het eindelijk tijd voor je eigen of gewoon een nieuwe mountainbike, maar weet je niet welke fiets je moet kiezen? Of heb je een fiets op het oog, maar wil je graag weten hoe deze rijdt? Kom naar één van onze TRY AND BUY events en test! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor alle data.  
 
 
 
 
 
De testfietsen
 
 

CUBE Reaction C:62 Race

 
Bekijk hier
 
 
 
 

CUBE Stereo 120 HPC TM

 
Bekijk hier
 
 
 
 

CUBE Stereo 150 C:62 SL

 
Bekijk hier
 
 
 
 

CUBE Stereo Hybrid 140 HPC Action Team

 
Bekijk hier
 
 
 
 

CUBE Nuroad Pro

 
Bekijk hier