Fietsnavigatie van mio

Fietsnavigatie van mio


De fietscomputers van Mio navigeert u naar de mooiste plekjes! 


Mio fietsnavigatie

Op het gebied van mobiele navigatie apparatuur is mio een grote speler. Mio levert een groot assortiment fietsnavigatie computers. Op deze manier zijn al je sportieve prestaties met GPS te volgen. Het onderscheidende is de zee gebruiksvriendelijke bediening en het smalle design.

Surprise me functie 
Daarnaast kan je je laten verrassen door de surprise me functie. Mio stippelt 3 routes uit naar de wensen die ingevuld worden. Ideaal voor de mensen die denken alle routes al te kennen. Het enige wat ingegeven moet worden is de afstand of de tijd. Deze functie biedt voortdurend nieuwe routes. Zelfs als steeds het zelfde startpunt gekozen wordt. 


Waterdicht, accuduur, POI
Door de speciale behuizing (IPX5) kan er onder alle weerstomstandigheden gefietst worden. Met een batterijduur van ongeveer 10 uur hoeft u zich geen zorgen te maken over de terugweg. Even wat drinken of eten? Of problemen met de fiets? Geen probleem. Met de vooringestalleerde POI ( Points of interest) vind u gemakkelijk het dichtsbijzijndste terras of fietsenwinkel. 

Routes delen
De mio meet de afstand, snelheid, hoogte calorieverbruik hartslag en meer. Op de computer kan eenvoudig een programma geinstalleerd worden. Hiermee kunnen routes makkelijk gedeeld en gedownload worden.Ook kunnen de laatste updates bijgehouden worden met dit programma. Mio is de uitkomst voor de recreatieve, of de sportieve gebruiker. Wij hebben 3 types computers. Voor iedereen wat wils.


Mio cycle 200 adviesprijs € 179,-
                           
                                 

Mio cycle 315 HC adviesprijs €329,-                                                     
       


Mio cycle 505 HC adviesprijs 399,-