Nieuwe 2018 collecties bekend!

Nieuwe 2018 collecties bekend! Nieuwe 2018 collecties
De nieuwste collecties zijn bekend. Er zijn vele veranderingen doorgevoerd. Vele nieuwe bijzondere technieken, nieuwe frames, nieuwe kleuren. De nieuwste modellen staan in de winkel. Kom gerust langs om u te laten informeren of voor een proefrit!

Gazelle collectie 2018

    

Bijzonderheden:
Dit jaar is de Bosch middenmotor geheel vernieuwd. Er zijn vele modellen waar deze nieuwe motor in zit. De nieuwste motor is krachtiger en stiller.(Let op! De nieuwste motor is er in 40 nm en in 50nm). Een extra interessant model is de Gazelle grenoble hmb c7+ hmb. Deze fiets heeft de nieuwste stille extra krachtige 50 nm motor , een lichtgewicht verende voorvork, extra felle verlichting en zeer stabiel nieuw frame. 

Daarnaast heeft Gazelle ook een hele nieuwe lijn schoolfietsen gemaakt. Namelijk de Gazelle Citygo!  

Koga collectie 2018                                               

Bijzonderheden:
Ook in de nieuwe Koga fietsen is de nieuwste bosch motor te vinden. De modellen met nieuwste bosch motor zijn de Koga e-nova en de Koga e-inspire. Daarnaast zijn alle frames vernieuwd en zijn de kleurstellingen veranderd. Daarnaast is de e-tour en de e-special helemaal vernieuwd! 

Bekijk ook de totaal vernieuwde F3 serie. Met als topmodel de design award winnaar van 2017, de  F3 6.0.

Cube collectie 2018


Bijzonderheden:
Cube komt dit jaar met een hele vernieuwde e-bike lijn. De nieuwste middenmotoren worden gebruikt in de gewone elektrische stadsfietsen van cube. 

Wat zeer bijzonder is zijn de vele modellen elektrische mountainbikes. En dit jaar is er zelfs een elektrische racefiets in het assortiment van cube te vinden; De Cube Agree Hybrid C:62 SLT Disc!


Cortina collectie 2018
Een snelle stadsfiets, een robuuste e-bike of een hippe transportfiets? Je vindt het allemaal bij Cortina!

    

Bijzonderheden:

Ook Cortina komt met nieuwe elektrische fietsen. Naast de huidige modellen die te krijgen zijn vanaf €1199,- komen er ook luxere varianten vanaf €1499,- Deze fietsen komen in maart 2018.