Bert Cameron nieuwe monteur in de werkplaats

Bert Cameron nieuwe monteur in de werkplaats Nieuwe monteur in de werkplaats: Bert Cameron

Eind april is Bert Cameron bij ons begonnen als extra monteur in de werkplaats. We hebben het in de werkplaats erg druk gehad de laatste maanden en merkten dat u soms langer op de reparatie moest wachten dan wat u van ons gewend mag zijn. Daarom hebben we voor de drukke periode (april tm september) een extra kracht aangenomen. Hierdoor is de wachttijd voor reparaties weer wat korter geworden en kunnen we waar nodig, kleine reparatie weer tussendoor doen.

Wie is Bert Cameron? 
Na een lange carriere in de zorg moet Bert Cameron het in 2014 na een re-organisatie over een hele andere boeg gooien. Daarom begon hij in 2015 een eigen fietsenwerkplaats. Hier haalde hij veel plezier uit en de jaren daarna heeft hij zelfs de opleiding tot fietstechnicus afgerond. Afgelopen half jaar heeft Bert bij fiets centraal gewerkt. Hij woont al zijn hele leven in Ermelo en is daarom bij velen misschien al een bekende. 

Let op! De functie van verkoper is hierbij nog niet ingevuld. We zijn dus nog steeds op zoek naar een nieuwe junior verkoper. https://www.vliektweewielers.nl/nieuws/vacature