Bekijk de nieuwste speed pedelec's bij Vliek!

Bekijk de nieuwste speed pedelec's bij Vliek!

Vliek tweewielers RDW erkend 

Vliek Tweewielers is Wij zijn rdw erkend. Dit wil zeggen dat u de speed e-bikes nu ook kunt kopen bij Vliek Tweewielers in Ermelo.

De Gazelle cityzen speed 380 is bij ons in de winkel te bewonderen. En kan eventueel ook gebruikt worden voor een proefrit. 

Gazelle cityzen speed 380 (€ 4399)
De Gazelle cityzen heeft een topsnelheid van 45 km per uur. Hij is voorzien van een nuvinci naaf waarmee u eenvoudig traploos kan wisselen van versnelling. De krachtige bosch middenmotor zorgt voor stabiliteit een is een fijne manier van ondersteunen Bij deze fiets wordt standaard een 500 watt accu geleverd. De afneembare accu is weggewerkt in het frame.

Koga Pace S20 (€5999)
De Koga pace collectie wordt verwacht in december. Dit is een hoogwaardige fiets van het merk Koga. De Speed pedelec heeft een Shimano XT Di2 elektronisch schakel systeem. Dit zorgt er voor dat u erg eenvoudig kunt schakelen met een snelle respons. De fiets is afgemonteerd met een carbonnen voorvork. Dit materiaal zorgt voor demping bij hogere snelheden. Verder is het frame handgemaakt en krijgt u zoals altijd bij Koga levenslang garantie op het frame. De glimmende zwarte lak zorgt voor een sportieve luxe uitstraling. 

  


Helmplicht & verzekering
De speed pedelec valt niet onder een gewone fiets. Wettelijk gezien wordt deze fiets als bromfiets gezien. Daarom is het verplicht om op deze fietsen een helm te dragen. Daarnaast moet er met de volgende dingen rekening gehouden worden. 
- De bestuurder moet minimaal 16 jaar zijn. 
- De bestuurder moet minimaal in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs
- De fiets moet voorzien zijn van een kenteken
- De high speed e-bike moet WA verzekerd zijn. 
- De bestuurder moet zich aan de toegestane snelheden houden. 

Verzekeren kan via enra verzekering