Rikkert Vliek lange tijd niet aanwezig in verband met ziekte

Rikkert Vliek lange tijd niet aanwezig in verband met ziekte Afwezigheid Rikkert Vliek
Vanwege een hartinfarct is Rikkert Vliek een lange tijd niet aanwezig geweest in de winkel. Er wordt veel naar gevraagd en er is veel steun geweest ook vanuit de klantenkring. Hartelijk dank hiervoor. Omdat er veel naar gevraagd wordt geven we hierbij een update van hoe nu precies de situatie is.  

Wat is de situatie precies? 
In maart 2017 is Rikkert opgenomen geweest in het sint jansdal. Hij was erg moe en voelde zich niet lekker. In het ziekenhuis werd een hartinfarct geconstateerd. Om dit te behandelen is er gekozen om te dotteren. Dit is goed gegaan en na de dottering heeft Rikkert iets meer energie gekregen. Toch is het herstel niet voorspoedig. Mede omdat Rikkert 20 jaar geleden ook een zware hartinfarct gehad duurt het herstel langer. De hartpompfunctie is minimaal.  

Met de juiste medicatie, de goede begeleiding vanuit het ziekenhuis en voldoende beweging en rust gaat het nu langzaam de betere kant op. Rikkert is een paar uurtjes in de week weer in de winkel te vinden en vanaf februari 2018 gaat dit naar verwachting weer meer worden. 

Waarom was er geen fietstocht dit jaar? 
Door de afwezigheid van Rikkert is er minder tijd geweest voor speciale acties. De fietstocht er hier 1 van. Daardoor is de fietstocht helaas niet doorgegaan afgelopen jaar. In 2018 gaat Vliek's fietstocht wel weer gewoon door!