Uitslagen Vliek's RunBikeRun

Uitslagen Vliek's RunBikeRun Tanya Pit en Albert Poortinga hebben zaterdag 27 oktober, de prijs in de wacht gesleept als Beste Ermeloer in de categorieën vrouw en man bij Athlos Vliek RunBikeRun. De RunBikeRun bleek een pittige uitdaging met eerst 2,5 km hardlopen, vervolgens 12 km mountainbiken, om af te sluiten met 2,5 km hardlopen, op en rond de atletiekaccommodatie van Athlos aan de Strokelweg 9 in Harderwijk, op de grens van Ermelo. 

Zwaar
Vooral opnieuw de schoenen verwisselen voor de laatste 2,5 km hardlopen viel de 110 deelnemers niet altijd mee. “Dat was echt zwaar”, pufte deelnemer Berend Vliek, van Vliek Tweewielers, de hoofdsponsor van de RunBikeRun. “Je komt dan net van de fiets af en je benen zitten helemaal vol.” Niettemin was Berend tevreden met de tijd die hij neerzette: 57:26. “Het kan ermee door, ik liet in ieder geval de beste vrouw achter me.”
Drama!
Terwijl zijn collega Klaas van der Deure het zweet van zijn hoofd veegde vertelde hij: “Toen ik mijn wandelschoenen moest verwisselen voor MTB Schoenen weigerde een klemmetje, drama!” Na het te hebben gefikst redde hij evenzogoed de finish in 1:03:08.

Volgend jaar ook meedoen? 
Volgend jaar wordt deze RunBikeRun weer rond deze tijd georganiseerd. Begin maar alvast met trainen, want het leuke aan dit evenement is dat iedereen kan meedoen! 
 
De prijzen werden uitgereikt door Berend Vliek.
Uitslag eerste 3 in elke categorie:

Heren onder de 19:
1. Luca Goené (Veenendaal)
2. Rick Celie (Harderwijk)
3. Jip Voshol (Kampen)
Jongens 12-15:
1. Kai van den Brink (Elst)
2. Niek Christen (Arnhem)
3. Matthias Christen (Arnhem)
Meisjes 12-15:
1. Jenna van Tongeren (Harderwijk)
Dames onder de 39:
1. Marjon Baas (Amersfoort)
2. Nathalie Hoogeveen (Amersfoort)
3. Floor Bulsink (Hoevelaken)
Heren onder de 39:
1. Maarten Vierhout (Nunspeet)
2. Matijn Straatsma (Utrecht)
3. Hilbert Docter (Elburg)
Dames 40-plus:
1. Annemiek Veenkamp (Zeewolde
2. Tanya Pit (Ermelo)
3. Miriam Celie (Harderwijk)
Heren 40-plus:
1. Johan Christen (Arnhem)
2. Rémi Jansen (Zeewolde)
3. Leon Aleman (Drimmelen)