Vliek's fietstocht dinsdag 18 juni!

Vliek's fietstocht dinsdag 18 juni!

Vliek Tweewielers organiseert voor vierde maal de gezelligste fietstocht van Ermelo die gepaard gaat met een zweempje competitie. Hoe populair Vlieks fiets-puzzel-tocht is bewees de editie van 2018. Toen deden zo’n 200 deelnemers mee.

De 4e editie van Vlieks fiets-puzzel-tocht vindt plaats op dinsdagavond 18 juni: start tussen 18.00 – 19.00 uur bij Vliek Tweewielers op de dam aan de Groeneweg 17. Deelname is gratis. Graag inschrijven tot en met zaterdag 15 juni via info@vliektweewielers.nl

De mooiste plekjes
Rikkert en Berend Vliek organiseerden in 2015 voor het eerst de fiets-puzzel-tocht. Het succes schrijven vader en zoon toe aan route van ongeveer 22 kilometer die elke editie weer voert langs de mooiste plekjes van Ermelo en omgeving. Ook ditmaal heeft de vermaarde route-uitzetter Harry Boonstra -onder meer bekend van de MolenTourTocht-  weer een schitterende fietstocht uitgezet.

Verrassingseffect
“Wij hebben deze route proefgereden”, vertellen Rikkert en Berend., “en het is Harry weer gelukt paadjes en weggetjes te vinden waar de deelnemers vast nog nooit zijn geweest; echt een prachtige route om te fietsen. Deze keer gaan we richting het oosten van Ermelo, door het bos en over hei en passeren we onder meer Speuld en Staverden.” Meer willen de heren niet kwijt over de route om het verrassingseffect erin te houden.

Leuke prijs
Daarnaast genieten deelnemers van het competitie-element van de puzzeltocht. Bij de start krijgt iedereen namelijk de route mee die vergezeld gaat van vragen over wat men zoal tegenkomt tijdens het fietsen. Wie de meeste vragen goed beantwoordt kan rekenen op een leuke prijs.

Gezellige tussenstop
Ook kan iedereen weer een gezellige tussenstop tegemoet zien onderweg op een verrassende locatie, waar de fietsers een verfrissende versnapering krijgen aangeboden.

Bere-gezellige afterparty
Tijdens Vlieks fiets-puzzel-tocht kan iedereen zich verheugen op een bere-gezellige afterparty met een hapje, frisje, borreltje, wijntje en biertje, om elkaar te vermaken met sterke verhalen over de fietstocht. Ook vindt de prijsuitreiking plaats van de quiz.

Geen fiets?
Belangstellenden voor de fietstocht die om wat voor reden dan ook niet over een fiets beschikken, geeft Vliek Tweewielers de mogelijkheid om de nieuwste fietsen te testen. Ook is Vlieks fiets-puzzel-tocht bij uitstek de gelegenheid een e-bike uit te proberen. Graag reserveren via info@vliektweewielers.nl