BBB overschoenen

Houdt u ook niet van natte of koude voeten tijdens het fietsen? Wij ook niet! We hebben een uitgebreide collectie overschoenen die geschikt zijn voor verschillende soorten fietsers. De BBB overschoenen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Hieronder vind u een korte uitleg. 

Waterflex (€37,95)
De waterflex is een lichtgewicht overschoen die goed beschermd tegen regen en wind. Gemaakt van flexibel materiaal met een dikte van 2mm. Zeer geschikt voor regenachtige dagen. Minder geschikt voor tochten door de vrieskou. 
          


Heavyduty oss (€29,95)
Deze overschoen is gemaakt van 3 mm dik nylon materiaal en is zeer geschikt tegen de kou. Op de hak en op verschillende plekken van de schoen zorgen de reflecterende delen ervoor dat u iets beter zichtbaar bent in het donker. Deze overschoen is zeer geschikt voor koude droge dagen. En minder geschikt voor enorm regenachtige dagen. 

Ultrawear (€49,95)
Deze overschoen is gemaakt van 3 mm neoprene materiaal. Deze materiaal zorgt er voor dat hij waterdicht en warm is. Hij is extra verstevigd bij de hak en de punt en is zeer geschikt voor koude regenachtige dagen. 
                       

Urbanshield (€39,95)
De urbanshield lijkt enorm veel op de waterflex. Hij is van hetzelfde materiaal gemaakt maar is wat makkelijker in gebruik. Hij kan ook gemakkelijk om een gewone schoen.