Sportafdeling

Vliek Tweewielers Ermelo: Alles voor de racefiets en mountainbike!

              
 

Kwaliteitsfietsen van Cube

Op de ruime sportafdeling van ongeveer 80 vierkante meter vindt u fietsen van de merken Focus en Cube. 
De fietsen van CUBE zijn sinds oktober 2015 te krijgen bij Vliek Tweewielers. Het Duitse merk CUBE is in 15 jaar tijd één van de grootste mountainbike merken van Europa geworden. De mountainbikes staan bekend om de Duitse kwaliteit en is het sterkst groeiende merk van Nederland. CUBE staat voor kwaliteit en betaalbaarheid. De mountainbikes zijn goed afgemonteerd tegen een betaalbare prijs. 

CUBE mountainbikes en racefietsen voor vrouwen
Naast mountainbikes maakt Cube ook andere fietsen. Zo is er een ruim aanbod racefietsen en is er ook een speciale dameslijn, de WLS serie (women likes series). De geometrie van de frames is anders. De fietsen zijn zo aangepast dat ze beter geschikt zijn voor vrouwen. - Alle voordelen op een rij bij het kopen van een Cube fiets bij Vliek Tweewielers
- De nieuwste Cube collectie bekijken 

Kom bij ons langs en zoek samen met één van de verkopers de fiets uit die het beste bij u past! Doormiddel van het Bikefitting meetsysteem kunnen wij precies meten welke framemaat en verdere afstellingen van de fiets het meest geschikt zijn voor u. Meer informatie over het Bikefitting meetsysteem vindt u hier.

Ook kleding, onderdelen & accessoires zijn te vinden op de sportafdeling. Op onze sportafdeling vindt u onderdelen, accessoires en kleding van de merken:
BBBcycling
Ergon 
Topeak
Lazer
Nutrixxion


Bekijk onze sportafdeling in de virtuele tour!