Waarom Vliek?

De voordelen op een rij bij het kopen van een fiets bij Vliek Tweewielers:

Waarom koopt u een fiets bij Vliek Tweewielers? 


Topservice!
Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u een gratis servicepakket. Dit houdt in dat we de fiets helemaal rijklaar afleveren. De fiets wordt op maat afgesteld en eventueel benodigde accessoires worden gratis gemonteerd. Daarnaast krijgt de fiets na 3 maanden een gratis controlebeurt. Na een jaar krijgt u de 2e onderhoudsbeurt met korting ( tussen de 20 en de 30 euro). Na 2 jaar krijgt u de 3e servicebeurt met dezelfde korting. Deze 3 beurten doen we de eerste 2 jaar omdat er op veel onderdelen 2 jaar garantie zit. Wij weten welke garantieonderdelen er extra goed gecheckt moeten worden en vervangen deze de eerste 2 jaar dan ook kosteloos tijdens deze beurten. 

Advies op maat 
Wanneer u bij ons in de winkel komt krijgt u passend advies over een nieuwe fiets. Samen met u zoeken wij de fiets uit die het beste bij uw wensen past.  

Uitgebreide testrit
De fietsen staan bij ons in de winkel klaar om getest te worden. Wilt u de verschillen tussen de fietsen zelf ervaren? probeer de fietsen gerust uit. 

Bodyscan
Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat van de fiets juist is? Laat dan gratis een bodyscan maken. De fiets wordt helemaal juist afgesteld aan de hand van de bodyscan. In de werkplaats wordt de fiets gratis voor u klaargemaakt. 

Professionele werkplaats
In de werkplaats kunt u altijd terecht bij onderhoud van de fiets. Het vakkundige personeel herkent kleine gebreken tijdig waardoor grote, dure reparaties voorkomen kunnen worden. U kunt hier elke dag (behalve zondag) terecht voor problemen met de fiets. Mocht er iets langer onderhoud plaats moeten vinden dan hebben wij altijd een geschikte vervangende fiets voor u. 

Een vervangende fiets bij onderhoud
Bij groter onderhoud moet de fiets vaak wat langer blijven. In de tussentijd krijgt u van ons een leenfiets. Dit is een vervangde fiets. Dus of u nu een stadsfiets, elektrische fiets, moederfiets of bijvoorbeeld een mountainbike als leenfiets wilt. dan is dat allemaal mogelijk! 

Garantie
Bij het kopen van een nieuwe fiets krijgt u 2 jaar garantie op de onderdelen. (slijtage onderdelen uitgezonderd). Op de meeste frames zit 5 jaar garantie. Bij aankoop van een koga fiets krijgt u lenvenslangs garantie op het frame!

Mogelijkheid om een fiets in te ruilen 
Wilt uw huidige fiets niet houden? geen probleem! Wij ruilen de fiets graag in. 

Ruime keuze uit verschillende merken
Wij zijn niet afhankelijk van 1 of 2 merken. Bij ons kunt u een ruim aanbod vinden van verschillende fietsmerken. Mocht u toch interesse hebben in een fiets die u niet bij ons in de winkel kunt vinden neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij een passend aanbod doen.