Het nieuwste model van Carqon!

Het nieuwste model van Carqon!

Carqon cruise
Carqon heeft een hele nieuwe bakfiets ontworpen. Naast de Carqon Classic is er dan nu de Carqon Cruise! 
Dit is de tweede familiebakfiets van Carqon en heeft een opvallende, nieuw ontworpen bak met een unieke beschermkraag. De Carqon Cruise voldoet aan dezelfde hoogwaardige specificaties als de Carqon Classic 

Wat zijn de verschillen? 
Het grootste verschil zit hem in de bak. De Carqon Classic heeft een hoge bak met een uniek deurtje. De Carqon Cruise heeft een lagere lichtgewicht bak van EPP materiaal. Deze bak heeft een verstevigde rand aan de bovenkant van de bak. 

Comfortabele binnenkant, beschermende binnenkant
De bak is van EPP materiaal gemaakt. Hierdoor is de binnenkant extra zacht. De buitenkant is afgewerkt met een robuuste buitenschaal van Dibond, wat zorgt voor een optimale bescherming. Veilige hoge kraag
Door de hoge stevige rand zitten de kinderen extra veilige in de vak. Bij in en uitstappen beschadigt de bak minder snel en deze stevigheid zorgt ook voor extra stabiliteit tijdens het fietsen op de bakfiets. 


Multifunctioneel railsysteem
Door het railsysteem is het eenvoudig om accessoires te plaatsen. Zo is het mogelijk een maxi cosi houder of een extra zitje voor een derde kindje te monteren. 


Carqon bij Vliek Tweewielers
Wij zijn sinds 2021 trots dealer van het merk Carqon. We hebben zowel de carqon Cruise als de Carqon Classic in de winkel staan. Deze fietsen staan voor je klaar om te testen!
 

Bekijk ook onze filmpjes op youtube over de Carqon bakfietsen