Geslaagde fietsverlichtingactie op DVS 33 Ermelo samen met de ANWB

Geslaagde fietsverlichtingactie op DVS 33 Ermelo samen met de ANWB

Ruim 200 fietsen gecontroleerd bij DVS'33 Ermelo

ERMELO Een deel van de fietsenparkeerplaats bij DVS'33 in Ermelo werd donderdag omgetoverd tot een keurstation voor fietsen. Ruim tweehonderd fietsen zijn door Vliek Tweewielers en de ANWB gecontroleerd op veiligheid. De nadruk lag hierbij op zichtbaarheid. 


KWALITEIT ,,We doen deze actie bij DVS'33 nu voor het derde jaar op rij en we merken dat de kwaliteit van de fietsen, maar zeker ook de kwaliteit van de verlichting, steeds beter wordt. Een goede reden om hiermee door te gaan. Volgend jaar oktober zal er weer een actie op touw gezet worden door de ANWB en Vliek Tweewielers", aldus de organisatie. Naast reparaties aan onder meer de remmen, het stuur en het op spanning brengen van de banden, zijn er ook batterijen vervangen om de verlichting weer goed te laten functioneren. Ook werden er gratis fietsverlichtingssetjes uitgedeeld. 

FIETSENKEURING CHRISTELIJK COLLEGE GROEVENBEEK
Vrijdag 11 oktober zijn ook de fietsen van de klassen van christelijk college groevenbeek gecontroleerd. De kinderen in Ermelo kunnen dus weer veilig over straat met de fiets!