Gazelle connect GPS protectie

Gazelle connect GPS protectie GPS protectie
De connect fietsen van gazelle zijn voorzien van een gps protectie. Hiermee kan bij diefstal achterhaald worden waar de fiets zich bevindt. Neemt iemand uw fiets mee. dan komt het opsporingsteam na melding op de app direct in actie om de fiets terug te vinden. Dat de fiets goed beveiligd is, is duidelijk te zien vlakbij het slot. Hierdoor zal de dief wel 3 keer nadenken voordat hij de fiets meeneemt omdat hij weet dat de fiets te traceren is. 


Connected app
Met de handige Gazelle connected app bent u altijd verbonden met de fiets. U kunt gemakkelijk op de smartphone de gegevens van de fiets zien. Bijvoorbeeld hoe vol de accu is, hoeveel kilometer ermee gefietst kan worden en waar de fiets zich bevindt. Connect verzekering 
 
Bescherm de fiets extra goed tegen diefstal en maak de kans groter dat de fiets teruggevonden wordt wanneer hij toch gestolen wordt. Het afsluiten van een verzekering gaat altijd via een gazelle dealer. Voor deze fietsen is er een speciale verzekering. Als de fiets gestolen wordt komt er een speciale opsporingsdienst in actie na melding bij het melden in de app.


De volgende modellen zijn te krijgen in Connect GPS variant: 
           
   
   

  Vergelijkbare artikelen: 

Smart fietsen met het COBI systeem