Vacature: monteur bij Vliek tweewielers!

Vacature: monteur bij Vliek tweewielers!

Vacatures: Monteur bij Vliek Tweewielers in Ermelo!


Functieomschrijving
Voor in onze fietsenwinkel zoeken wij een ervaren monteur met affiniteit voor fietsen. In onze winkel is de werkplaats gescheiden van de winkel. Je houdt je dus vooral bezig met de service en onderhoud van de fietsen. Omdat wij gespecialiceerd zijn in elektrische fietsen is dit een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je werkt in een team en naast onderhoud ben je ook verantwoordelijk voor het 100% rijklaar maken van nieuwe fietsen.We zijn trotse dealer van de merken Gazelle, Koga, Specialized, Cube, BH, Cortina en Carqon bakfietsen. Mocht je affiniteit met mountainbikes en/of racefietsen hebben dan is dat zeker een pluspunt!

Functie Eisen
Je bent klantgericht. Denkt probleemoplossend. Je kan in teamverband werken. Je hebt technisch inzicht en je hebt ervaring in het fietsenvak. 

Bedrijfsprofiel
Vliek Tweewielers is een familiebedrijf wat gegroeid is. Het blijft een klein bedrijf met een team van 7/8 mensen. Passie, Openheid, en transparantie is belangrijk. Daarnaast doen we er alles aan om de beste kwaliteit te leveren en elke klant tevreden met een glimlach weer huiswaarts te sturen. 

Arbeidsvoorwaarden
- Je krijgt een conform salaris (afhankelijk van ervaring) voor een 40 uur durende werkweek 
- Contract volgens CAO.
- Wanneer je je door wilt ontwikkelen gaan we hier graag in gesprek over. En bieden wij je hier zo mogelijk de kansen. 


Heb je interesse? Stuur een mail met CV en motivatie naar info@vliektweewielers.nl

Benieuwd hoe de werkplaats en winkel eruit ziet?